Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelmet el lehet felejteni?
Szia!
Nem, én nem tudjam elfelejteni soha, jóba vagyunk meg minden...De az az idő amikor együtt voltunk...Vágyok rá, olyan jó volt vele! :D
Én se felejtem el az elsőt csak mondjuk havi 1-2x még eszembe jut de az hogy hogy néz ki csak homály emlékem van róla. Persze simán megnézhetném a képjeit myvipen pl csak nem érdekel. Régen minden léptét nyomát szagoltam mit csinál (nem jártunk már) eltelt vagy 1.5 év mire jött az utánna lévő csaj nah vele picit tudtam felejteni boldog voltam :) Őse volt sokági aztán jött még még még újak újak és amikor már ott tartok hogy vonzalom érzelem inkább gyűlöletté és haraggá válik és már nem is kedvelem meg őket annyira inkább mérges vagyok rájuk mert mindig húzzák az agyam de mire fel?.....
Nah mindegy én nemvagyok az a típus aki hetekig tűri a titkolózást kapcsolat elején (és járunk már) de közbe bevágja azt hogy elérhetetlen stb. Régen az ilyenbe belezúgtam ma már rá se rántok :) Hervadjon föl. Ám minden csaj ilyen!
Am ezen kívül volt még egy legeslegnagyobb szerelmem kb 1.5 éve tavaly áprilisban hát azt a csajt sose fogom elfelejteni. Olyan rögtön jött ahogy el is ment.... Különleges volt minden téren mint a többi lány :)
Soha soha egy csaj se lesz olyan mint ő ez biztos :D IMádom még mai napig:)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!