Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelmet el lehet felejteni?
Ha igazán szereted,akkor enm fogod elfelejteni...
Én például mai napig szeretem azt a bizonyos fiút,akiért még 2,5 évvel ezelőtt ölni tudtam volna...csak ugye Isten útjai kifürkészhetetlenek.. 16 voltam,amikor együtt voltunk..nem tartott sokáig a kapcsolat,mindössze 4,5 hónap..de tőle kaptam az első csókot..ő volt a világmindenség számomra... majd miután szakítottunk,teltek -múltak a hónapok, de a hiánya nem csillapodott...rossz volt nélküle.. senkit nem szerettem annyira,mint őt..és lám, 2,5 év után megkeresett újra...mai napig együtt vagyunk..és szeretjük egymást :)
00:37 vagyok
Nemcsak az első szerelmet, de az első csókot és első sexet se felejtem el, pedig nem ugyanazokkal volt.
Mint tényt nem biztos, hogy el lehet felejteni, de a hozzá kapcsolódó érzelem elmúlik. Akik azt írják, hogy nem, azoknál legfeljebb MÉG nem múlt el, mert 2-4-6 éve volt és még ők is csak 10-14-18 évesek.
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!