Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet felejteni egy szerelmet?
Szakított velem a barátnőm, de én még mindig szeretem őt.
Igazából ő volt az első igaz szerelmem, szóval így még nehezebb.
Nagyon nehéz, és egy darabig, szerintem ha úgy 1-1,5 évig nem nagyon tudsz szabadulni a fájdalomtól, az normális.
Velem a barátom szakított 1 éve, és még mindig ugyanúgy fáj. Első szerelmem volt, és meghaltam volna érte, úgy szerettem. Illetve szeretem most is.Bármit megadnék, hogy újra együtt lehessünk.
De hidd el, egyszer majd csak elfelejted. Gondolj arra, hogy nem érdemel meg téged, ha dobott. Tudom, hogy ez nem vigasztal.
De vannak sorstársaid.
Én három éve boldogan együtt vagyok a barátnőmmel, az is első szerelem :D
Csak te vagy ilyen szerencsétlen, de semmi para, lesz még p*na az életben ;)
elfelejteni nem lehet,de valóban a fájdalom majd elmúlik!
gondolj arra,hogy szép volt jó volt,de elmúlt.
nyugi barátom, nem vagy egyedül.. gondolj csak erre, hogy még sokan vannak így ezzel :)
első szerelmet felejteni nem fogsz, idő segít a fájdalmat tompítani, de nem fogod elfelejteni! főleg ha nem épp 3-4 hónapos "kapcsolat" volt.
8 hónapja szakított velem az ELSŐ IGAZI nagy szerelmem. és hát.. még mindig fáj, ugyan úgy szeretem, szerelmes vagyok belé, mai napig megtennék mindent hogy neki jó legyen, nem iszok este 10-ig semmit, nehogy felhívjon hogy valami probléma van és ne tudjak elmenni érte autóval.. ez ilyen kisbarátom.
amúgy sokan mondják, hogy próbálj meg nőzni ilyenkor.. de nálam nem jött be, csak hányinger kerülgetett, olyan volt mintha az így is szétzúzott szivemet ismét áttörték volna.. lehet neked bejön, de nem hiszem. sok pia, mozgás, ja és barátok akik meghallgatnak. rajzolj, kockulj, autókázz, pecázz, építs, tanulj nyelvet, takaríts, hallgass zenét, nézz sok filmet (de ne drámát és romit) :D, meséld be magadnak, hogy Ő nem érdemelt meg TÉGED! te szeretted, ő téged nem! ezt mesélgesd magadnak és lehet kicsit jobb lesz. van más muff is a világon, persze nem lesz olyan mint ő, de van :)
kitartás barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!