Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el lehet felejteni az elsö szerelmet? S hogyan ha nem tudom sehogyan sem uj kapcsit nem tudok kezdeni!
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 18:42
1/6 anonim válasza:
Nemtudom...szerintem nincs olyan ember,aki elfelejtené az elsőt,főleg ha csalódik.Én is csúnyán pofára estem anno.Volt pár kapcsolatom azóta,de mindegyik rövid és komolytalan.A leghosszabb 7 hónap volt.Azóta meg már nem érdekel az egész,én sem kezdek kapcsolatot.De persze ez is egyénfüggő.Majd túl teszed magad ezen és megy minden tovább,vagy nem.
19/F
2/6 anonim válasza:
valószínű h el nem fogod felejteni, de túlteheted magad rajta 100%osan. nekem sikerült, bár hosszú idő után, és nagyon sokat tett érte az illető hogy teljesen kiábránduljak belőle. őszintén most azt sem tudom hogy voltam képes beleszeretni anno, annyira félreismertem akkor. csak a rózsaszín köd miatt voltam sokáig nagyon vak...
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem minden emberben megmarad az elsö szerelem! S éveken után is összejönne vele!
2009. dec. 24. 12:37
4/6 anonim válasza:
én csak az utánna levő 3. kapcsolatomnál vettem észre hogy teljesen elfelejtettem.... próbálj meg valami rendes valakivel összejönni, mégha nehéz is hidd el javit a dolgon, mert eltereli a figyelmedet
5/6 anonim válasza:
Teljesen soha nem fogod elfelejteni, de ha olyan a helyzet akkor akár barátok is lehettek. Nekem az első szerelmemmel 2 és fél év után lett vége, aztán még 3-szor voltunk együtt, 4 szakítás kellett ahhoz h rájöjjünk, ez már sosem lesz olyan mint régen, aztán kb 1 évre rá sikerült találnom egy olyan pasit akibe bele tudtam szeretni és utána már csak barátként gondoltam az elsőre, a mai napig jó barátok vagyunk, szeretjük egymást és bármit meg tennénk egymásért, de ez már nem szerelem, ő is tovább lépett és én is és szerintem ez így jó. Biztos vagyok benne, hogy idővel neked is sikerül majd, csak találni kell valaki mást akibe bele tudsz szeretni és akkor majd már ő lesz a fontos.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem lehet...én sosem tudtam őt elfelejteni teljesen, plusz midnig hozá hasonlítottam az éppen aktuális barátomat. szerintem ez valahogy benne marad az emberben...egyébként rengeteg expár idővel ujra összejön (azt hiszem, majdnem a fele) szóval fel a fejjel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!