Mit csináljak? Ha el akarom felejteni, akkor mmég rosszabb?
nálam a szerelem nem egyoldalú.akkor válik szerelemmé,amikor a másik fél,aki iránt érzek valamit, viszonozza az érzelmeket,és az egész pozitív. amíg ez az érzés,a kötődés és a vágyakozás az én oldalamról van csak meg,addig nem tartom ezt szerelemnek,inkább sóvárgásnak,vágyakozásnak,ragaszkodásnak. ezekben pedig fájdalom van és kielégítetlen érzelmek... tehát innentől kezdve nekem ez nem szerelem.
ez addig fog tartani,amíg így állsz hozzá.mivel nem viszonozza az érzéseidet,nincs mit hiányolni,nincs mit szeretni benne,hiszen nem is tudod,milyen lenne vele! ez addig csak sima vágyakozás,és hidd el, ha kilendülsz ebből a saját magadnak okozott rossz érzésből,akkor simán tudsz olyan fiút találni,aki VISZONOZZA azokat az érzéseket,amiket most magadban érzel. adj magadnak 1-2 napot,amíg átgondolod,átértékeled ezt a dolgot,és ha úgy érzed,elég a sírásból meg a kiborulásból,szép lassan kezd magad összeszedni. nekem is volt ilyen időszakom,de amikor rájöttem,mi a fontos az életemben és mit akarok,tettem érte,hogy elmúljon.
remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!