Szerelmi bánatom van már régóta, és nem múlik picit sem, el fogom őt valaha felejteni?
Az exbarátomról van szó. Neki már van kapcsolata, de én még mindig nagyon szeretem őt, és kicsit sem múlik ez az érzés. Kétségbe vagyok esve nagyon:(
21/L
Nekem is volt ilyenem...figyelj! Nem lehet tudni, hogy elmúlik-e, de csillapíthatsz a fájdalmon. Próbáld lekötni magad! Járkálj el otthonról többet! Legyél többet a barátaiddal, bulizz, keress új hobbikat, sportolj, stb!
Foglald le magad :) sokat javítana a helyzeten.
Mi amúgy fél év után újra összejöttünk és most leszünk 1 évesek, szóval mindig van remény :)
Aranyos vagy :)
Fogd úgy fel a volt kapcsolatod, mint jellemépítő kurzust. Elemezd ki, hogy pontosan, de tényleg darabokra szedve mik azok a tulajdonságok, amiket annyira szerettél a barátodban. Írd le ezeket. Aztán vegyél egy nagy levegőt és azt is írd le pontokba szedve aprólékosan, hogy miért szakítottatok, mi vezetett oda.
Tanulj belőle! Az életed a tiéd, hosszú az utad a bölcsességig és ilyen tapasztalatokkal van kikövezve: emberi kapcsolatok kötése és oldása. Nem másik embertől függ az életed minősége, még ha könnyebb is néha ezt hinni! Te te vagy, magadat te építed! Ezekben a pillanatokban éppen nem a saját életedet éled, amiért nagy kár.
Én ugyanez vagyok 22/L. Sajnos már másfél éve a szakításnak, de még mindig ugyanúgy gondolok rá, azóta már volt több próbálkozás is más pasikkal, de nem jön össze, mert mindenkit hozzá hasonlítgatok. Egyszerűen le kellene végre rendeznek magamban ezt az ügyet, mert ő már rég továbblépett, éli világát, nem is láttam azóta személyesen, csak az iwiw-es profilját nézegetem naponta minimum 2x... :/
Néha már erősen felmerül bennem a gyanú, hogy be vagyok golyózva. vidám zenét már nem is hallgatok, csak ilyen szomorú, sírós számokat, ha látok egy szerelmes filmet, biztos, hogy elbőgöm magam, arra gondolok, milyen boldog voltam Vele. :(
Pedig el kellene fogadnom, hogy neki nem kellek és nem is fogok. Csak kihasznált, utólag visszagondolva. Igazából nem is őt szerettem, hanem azt az embert, akit beleképzeltem. És ez is fáj. :S
De most barátnőmmel voltunk 1 hétig nyaralni, csajos kikapcsolódás, strand, vásárlás, finom kaják-piák, kényeztetés... Segített egy kicsit kiverni a fejemből, neked is ezt javaslom! :)
Én most szünetet tartok, nem jövök össze senkivel egy ideig, majd eljön annak is az ideje, ha már túl leszek ezen! :)
Szinte sose fog elmúlni hidd el nekem.Nekem se múlik kicsit se és semmivel nem tudom elterelni a figyelmem.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!