Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam le a keresztap...

Hogyan állítsam le a keresztapámat ha találkozom vele, hogy ne faggasson a szerelmi életemről?

Figyelt kérdés
Igazán nem is a keresztapám, csak a ker.anyám férje, szóval nem is vagyunk rokonok. 22 éves vagyok és még nem volt barátom. Lehetett volna, de nem tetszettek, meg nem is akartam...Pár hónapja találkoztam vele és elkezdett faggatni: van-e barátom? (tudja hogy nincs) nem is volt? (tudja hogy nem volt) akkor nem is történt még semmi? (szűz vagyok és még nem is csókolóztam) miért nincs? miért nem ismerkedek a neten stb. Most ilyen kérdésekre mit mondjak? A p*fám lesül a szégyentől, hogy ekkora lúzer vagyok, és akkor még ilyen megalázó kérdéseket tesz fel...
2011. aug. 18. 12:51
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Amúgy 34 éves, szóval még fiatal. Ráadásul a húga annyi idős mint én és neki most volt az eljegyzése. Mondanom sem kell mennyire ciki vagyok...
2011. aug. 18. 12:53
 2/28 anonim ***** válasza:
77%
kérd meg szépen, hogy hagyjon békén ezekkel a kérdésekkel, te későn érő tipus vagy, ennyi :))
2011. aug. 18. 12:56
 3/28 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy ő egy nagyon beképzelt ember. Nem is tudom milyennek jellemezhetném: milliomos pasas, régen jóképű is volt, szóval ő mindenki fölé képzeli magát. Én meg egy visszahúzódó önbizalomhiányos lány vagyok. Nem mondhatok neki ilyesmit :D
2011. aug. 18. 12:59
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vagy ciki!

Ő egy tapintatlan fütyi!

Ha legközelebb kérdez,csak válaszolj annyit,hogy "Köszönöd,jól van a szerelmi életed.És a te prosztatád hogy szuperál?"

2011. aug. 18. 12:59
 5/28 anonim ***** válasza:
76%
Semmi köze hozzá, mondd meg Neki, hogy szálljon le erről a témáról...nem vagy lúzer egyáltalán, inkább egy kincs! 22 évesen eljegyzés (igaz még nem esküvő) nem valami okos dolog...
2011. aug. 18. 13:01
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ebben semmi szégyelleni való. Mond meg neki, hogy te a minőségre buksz, és inkább kivárod a tényleg neked való pasit, és nem kötsz kompromisszumot. Én 21 voltam mikor összejöttem az első és egyben utolsó pasimmal. Azóta ő a férjem, harmonikus a kapcsolatunk. Nem bántam meg, hogy kivártam. Kell a francnak a sok csalódás!

Esetleg elütheted poénnal is: leszbikus vagyok, apáca leszek, harap a vaginám és nem akarok kárt tenni senkiben...

2011. aug. 18. 13:01
 7/28 anonim ***** válasza:
71%

Ha nekem 22 éves szűz barátnőm lenne...én lennék a világ legboldogabb embere! :)

Keresztapáddal meg ne foglalkozz!

2011. aug. 18. 13:02
 8/28 anonim ***** válasza:
92%

Bocs, de ez a magánügyem és nem vagyunk olyan viszonyban, hogy veled tárgyaljam meg. Majd ha lesz esküvő, szólok.

Egyáltalán ne tartsd égőnek, hogy nem jársz mindenféle alakkal.

Vagy hazudhatsz is, hogy most találkozgatsz valakivel, ha komoly lesz, úgyis megtudja.

Szerintem bunkó dolog ezt firtatni, tetszel neki?

9/28 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok: hát néha erőt kell venni, ha azt akarod, hogy békén hagyjanak :D meg fog lepődni, hogy nem vagy te egy olyan tutyi mutyi lány, mint aminek biztos hisz ;) de az utolsónak igaza van, kérdezz rá te is valami számára kellemetlen dologra :D vagy ha kérdezget, mond neki, hogy kössz jól, és menj arrébb :D sok sikert :)
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:59

mikor írtam még ő volt az utolsó, bocsi xd

2011. aug. 18. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!