Hogyan állítsam le a keresztapámat ha találkozom vele, hogy ne faggasson a szerelmi életemről?
Dehogy vagy ciki!
Ő egy tapintatlan fütyi!
Ha legközelebb kérdez,csak válaszolj annyit,hogy "Köszönöd,jól van a szerelmi életed.És a te prosztatád hogy szuperál?"
Nincs ebben semmi szégyelleni való. Mond meg neki, hogy te a minőségre buksz, és inkább kivárod a tényleg neked való pasit, és nem kötsz kompromisszumot. Én 21 voltam mikor összejöttem az első és egyben utolsó pasimmal. Azóta ő a férjem, harmonikus a kapcsolatunk. Nem bántam meg, hogy kivártam. Kell a francnak a sok csalódás!
Esetleg elütheted poénnal is: leszbikus vagyok, apáca leszek, harap a vaginám és nem akarok kárt tenni senkiben...
Ha nekem 22 éves szűz barátnőm lenne...én lennék a világ legboldogabb embere! :)
Keresztapáddal meg ne foglalkozz!
Bocs, de ez a magánügyem és nem vagyunk olyan viszonyban, hogy veled tárgyaljam meg. Majd ha lesz esküvő, szólok.
Egyáltalán ne tartsd égőnek, hogy nem jársz mindenféle alakkal.
Vagy hazudhatsz is, hogy most találkozgatsz valakivel, ha komoly lesz, úgyis megtudja.
Szerintem bunkó dolog ezt firtatni, tetszel neki?
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:59
mikor írtam még ő volt az utolsó, bocsi xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!