Túlzás, ha minden másnap találkozom a párommal?
Nem derül ki, hogy melyik nemhez tartozol, te kérsz randit, vagy tőled kérnek. Mindenesetre figyelj oda a párodra, nézd a reakcióit, amikor a következő randit megbeszélitek, ha nem vagy biztos benne, hogy örül-e a gyakori randiknak, hagyd, hogy ő mondja meg, mikor akar legközelebb látni.
Általános recept erre nincs, minden ember igényei mások, minden kapcsolat más, van aki sok hónap után is besokall még heti 2 randitól is, mások néhány hét után már boldogan költöznek össze.
Eleinte voltak vitáink, néha elég súlyos is, de az nem amiatt volt, hogy sokat voltunk együtt. Minden gond a munkahelyen adódott; neki szokatlan volt, hogy hirtelen több ezer ember közt dolgozik, a stresszt rajtam vezette le, sokszor én is őrajta - ebből voltak a gondok. Mert mikor pihinapokon otthon voltunk valamelyikünknél, soha nem vesztünk össze, az idilli volt.
Volt egy olyan hullámvölgy, mikor vágyott a magányra, a sok munkahelyi vitát ő azzal magyarázta, hogy sokat vagyunk együtt, pedig egyébként munkaterületen belül tök máshol voltunk, gondolom, ha egymás mellett is dolgozunk, az felőrölt volna.
De szerintem ha rád un kétnaponkénti talik után a barátod, akkor annyit is ér a kapcsolat... Rendben, hogy 3 hónap nem nagy idő, de mondjuk olyan kapcsolattal nem kell foglalkozni, ahol ennyi idő után is egymásra untok. Ne csökkentsd a találkozót, esetleg annyit tégy meg, hogy többségében megvárod, hogy ő keressen, abból tudhatod, hogy ő is akarja, nem erőlteted rá.
22L
Mi annó mikor 3 hónaposak voltunk minden nap együtt voltunk,váltott műszakban dolgoztunk és eléggé hiányzott nekem és én is neki.Hol náluk voltunk hol nálam.Ja és nem, kicsit sem untuk meg egymást, azóta is ha tehetjük mindenhova együtt megyünk.
23L
mi együtt lakunk az első hónaptól, két és fél éve...
és majdnem minden nap együtt is dolgozunk már vagy egy éve... kell néha néha különtöltött idő, amúgy nem nagyon volt ebből konfliktus, meg egymásra unás se.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!