Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam le a keresztap...

Hogyan állítsam le a keresztapámat ha találkozom vele, hogy ne faggasson a szerelmi életemről?

Figyelt kérdés
Igazán nem is a keresztapám, csak a ker.anyám férje, szóval nem is vagyunk rokonok. 22 éves vagyok és még nem volt barátom. Lehetett volna, de nem tetszettek, meg nem is akartam...Pár hónapja találkoztam vele és elkezdett faggatni: van-e barátom? (tudja hogy nincs) nem is volt? (tudja hogy nem volt) akkor nem is történt még semmi? (szűz vagyok és még nem is csókolóztam) miért nincs? miért nem ismerkedek a neten stb. Most ilyen kérdésekre mit mondjak? A p*fám lesül a szégyentől, hogy ekkora lúzer vagyok, és akkor még ilyen megalázó kérdéseket tesz fel...
2011. aug. 18. 12:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
52%

Az enyém is ilyen volt. Nem rosszindulatból kérdezte, hanem mert szerette volna ha végre boldognak lát. Nagyon szeretett. Ő lett volna az esküvői tanúm. Mindig azt mondta, hogy szeretné már aláírni azokat a papírokat, mert fél, hogy nem teheti meg. Kifutunk az időből. Közben én is 26 évesen ismerkedtem meg a szerelemmel és a szexel is. Az általad említettek alapján én is lúzer voltam, sőt még lúzerebb. Pedig csúnya se vagyok, de ha nem volt meg a szikra, akkor kellett a srác a fenének. Nem bántam meg csak az ő szempontjából, hogy vártam az igazira, ugyanis valóban kifutottunk az időből. De jó lenne ha csesztetne még vele. :(

Anno én mindig valami poénnal ütöttem el a dolgot. Jót nevettünk és el is felejtettük. Mondtam neki, hogy "kereszt! szerintem én a nyakadon maradok!"

2011. aug. 18. 13:04
 12/28 anonim ***** válasza:
91%

? A p*fám lesül a szégyentől, hogy ekkora lúzer vagyok, és akkor még ilyen megalázó kérdéseket tesz fel...

Na itt kezdődnek a bajok... ne szégyeld amire inkább ma büszke lehetsz.. mnidez azt jelenti csupán,ohgy nem vagy könnyen kapható és meggondolod kivel állsz szóba.

Nem vagy ciki... az ciki ha így érzed.

Attól,ohgy a másik 22 évesen már menyasszony neked nem kell zárádba vonulnod.

Egyébként meg ha ismét kérdezget mond, ohgy a heléyzet változatlan ne faggasson. Majd szólsz ha jöhet a lagziba.. addig meg semmi köze hozzá.

De meg is szivathatod ha akarod mikor azzal jön,hogy mikor lesz barátod mond lesz... és ha netán esküvős kérdésekkel jön mond azt amit én szoktam a Mikor mész férjehz kérdésekre: szombaton.. vagy májusban...:)

2011. aug. 18. 13:05
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Mutass be neki :)

Hátha tőlem is kérdez ilyesmit. Tudok olyan válaszokat adni, hogy többet ne kérdezzen rá :D

Egyszerűen hozd zavarba, legyen kellemetlen neki.

2011. aug. 18. 13:05
 14/28 anonim ***** válasza:
97%
A "Bocs, de ez a magánügyem ..."-mel kezd. A második visszakérdezésnél meg a "Mi a f*szért faggatsz folyamatosan?!", illetve a "Mi a f*sz közöd van hozzá?!" szófordulatokat ajánlanám. :)
2011. aug. 18. 13:06
 15/28 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki h nincs komoly barátod, csak szexkapcsolatok. Akkor lehet végre békén fog hagyni :)
2011. aug. 18. 13:07
 16/28 anonim ***** válasza:
Igen,ez az,mondd,hogy több futó ügyed is van jelenleg,de egyik sem az igazi az ágyban!
2011. aug. 18. 13:08
 17/28 anonim ***** válasza:
75%
Vehetnéd poénra is, hátha abból veszi a lapot... MÉg várom a herceget a fehér lovon, vagy sajnos olyan különleges vagyok, h még mindig válogatom, ki illik hozzám legjobban. Vagy csak egszerűen, még nem találtam meg az igazit, kész.. És tereld más irányba a beszélgetést. Amúgy mi a gond? Kövér vagy, vagy nem szép, h önbizalomhiányos vagy??
2011. aug. 18. 13:09
 18/28 A kérdező kommentje:

"harap a vaginám" Hát ez milyen jó szöveg :DD

Tetszem-e neki: hát ez egy jó kérdés. A keresztanyámmal 15 évesek voltak mikor összejöttek (ugye ennek már 19 éve) szóval akkor még pelenkás voltam. Elég régóta ismer, de mégis volt már hogy mikor találkoztunk mintha olyan furán nézett volna rám....Nem azt mondom, hogy olyan kiéhezett perverzen (hiszen a keresztanyám egy nagyon csinos nő tényleg) de mégis úgy látom rajta hogy már nem gyerekként tekint rám. Persze ez természetes valamennyire hiszen már nem vagyok gyerek, de kiskoromban szinte átnézett rajtam, nem is nagyon köszönt mert egy kis t*knyos voltam. Most meg elkezd velem beszélgetni meg kérdezősködni, viccelődni stb. Lehet az is benne van a dologban, hogy öregszik, de amúgy észreveszi hogy felnőttem és alkatilag nincs velem baj, szóval nem vagyok duci vagy ilyesmi.

2011. aug. 18. 13:09
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy Férfi kíváncsiskodása a Nő iránt. Ne menj bele! 34 évesen nagyon fiatal "keresztapa". Keresztanyád mennyi idős? Mondd azt mosolyogva: magánügy. Titok.
2011. aug. 18. 13:12
 20/28 anonim ***** válasza:
Mondd meg, hogy nem akarod megsérteni, de te nem szeretnél erről beszélni. Majd ha valami fontos dolog történik veled akkor úgyis időben értesülni fog róla, ne aggódjon.
2011. aug. 18. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!