Hogyan állítsam le a keresztapámat ha találkozom vele, hogy ne faggasson a szerelmi életemről?
Jobbnál jobb tippek, köszi őket! :))
Miért vagyok önbizalomhiányos? Nem tudom...Mióta az eszemet tudom egy visszahúzódó kislány voltam. Az oviban, suliban mindig aláztak, piszkáltak a többiek mert egy csendes jókislány voltam. Szerintem ez a gyerekkori alázások jöttek ki így rajtam...Gimiben már jobb volt a helyzet, de ott meg a menő csajok miatt nem éreztem jól magam, mert mindig hozzájuk viszonyítottam magam.
Szerintem az erzeseidet barmikor, barkinek elmondhatod. Igy elmondhatod neki, hogy ez a magánügyed és nem vagytok olyan viszonyban, hogy vele tárgyald meg a szerelmi eletedet.
Ha eddig tettel mar ra utalast, de nem vette eszre magat, akkor sajnos szamithatsz tovabbi tolakodo kerdesekre, ez esetben az eddigiek közül ezeket vetnem be, eleinte a light-osabbakat, majd a durvabbakat:
-a helyzet változatlan, ne faggasson
-Semmi köze hozzá, mondd meg Neki, hogy szálljon le erről a témáról
-Bocs, de ez a magánügyem és nem vagyunk olyan viszonyban, hogy veled tárgyaljam meg. Majd ha lesz esküvő, szólok.
-te a minőségre buksz, és inkább kivárod a tényleg neked való pasit, és nem kötsz kompromisszumot
-"Köszönöd,jól van a szerelmi életed.És a te prosztatád hogy szuperál?"
-leszbikus vagyok, apáca leszek, harap a vaginám és nem akarok kárt tenni senkiben, több futó ügyed is van jelenleg,de egyik sem az igazi az ágyban, meg várom a herceget a fehér lovon, vagy sajnos olyan különleges vagyok, h még mindig válogatom, ki illik hozzám legjobban.
...
Ha ilyen kijelenteseknel is tovabb csinalja, az nagyon kellemetlen, a helyedben a szüleimet vagy meg a keresztanyadat is bevonnam, hogy tulajdonkeppen mit akar töled, hogy ilyeneket kerdezget?!
Meg egy nagyon-nagyon fontos, hogy amennyire töled tellik, ne vedd fel, ne hagyd magad rosszul erezni miatta, es tudom, pont azert nehez, mert igy erzed magadat, de ilyenkor gondolj arra, hogy veled minden rendben (sokan vannak meg igy!), vele viszont nem (a viselkedesevel)! Mert ha ezek utan is tolakodik, akkor direkt arra megy ra, hogy kellemetlenül erezd magad. (Azt hiszi, ettöl felnött, pedig ez nagyon gyerek viselkedes, hiaba nösült meg.) Gondolj arra, hogy nincs jelentösege annak, amit mond, majd Te meghatarozod, milyen vagy.
Akár rokon, akár nem, egy 34 éves fiatal férfinak semmi köze egy 22 éves fiatal nő szerelemi/szexuális életéhez!!!
Szerintem lehet, hogy látja benned a nőt, ezért a legjobb lenne, ha (ahogy az egyik hozzászóló írta) diszkréten mosolyogva, de magabiztosan közölnéd vele, hogy "titok" vagy hogy "magánügy". És nehogy szégyenkezz, nincs ebben semmi, hogy 22 évesen nem volt még kapcsolatod... majd lesz, ne félj. (Mellesleg én 26 vagyok és szűz, és nem szégyellem, bár nyilván reklámozni se szoktam fűnek-fának, mert egyes-egyedül az én dolgom.)
Szóval szerintem próbálj meg magabiztosnak mutatkozni előtte, ne add meg neki azt az örömet, hogy lássa, zavarba hoz!
26/N
Jó volt az ötlet, tényleg kérdezd meg, hogy van a prosztatája. Vagy közöld vele, hogy sajnos csupa hozzá hasonló bunkóval hozott össze a sors. Ne félj megsérteni, ugyanis ő is ezt akarja tenni veled. Jogod van leállítani.
Különben az én húsz éves lányomnak se volt még barátja, de ettől nem gondolom lúzernek. Remélem ő se saját magát.
"...simán mondd meg, a pelyhes p@csű kisfiúk szoktak mások nemi életével foglalkozni, ezért nem kell fiatalon választani, keresztanyám is elhibázta. És röhögve hagyd ott. De ha tényleg nem mersz vele határozott lenni, szólj anyudnak, beszéljen vele. Ha az én lányom lennél, a pasinak már füstölne a haja..."
:DDD
En ezt a verziot valasztanam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!