Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házassági szerződésbe ilyet...

Házassági szerződésbe ilyet is bele lehet írni?

Figyelt kérdés

Most egy elég hülye kérdésem lenne, de olyat is bele lehet írni, hogy amennyiben az egyik fél félrelép, és megcsalja a másikat, ennek értelmében őt váláskor nem illeti meg semmilyen közösen megszerzett anyagi haszon, nem követelhet semmit a válás során.

Korábban megcsalt, és nekem erre szükségem lenne. Ha nem szeret beszéljük meg, és váljunk egy megegyezés alapján, de a hátam mögött ne merjen folyamatosan megcsalni, és ez engem megnyugtatna. F

2013. jún. 7. 11:24
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak egy kérdésem van, amit már valaki feltett, de nem válaszoltál. Ha te csalod meg az asszonyt, akkor te is mehetsz egy szatyorral a kezedben amerre látsz? Vagyis fordítva is működik ez a szerződés???
2013. jún. 7. 15:29
 52/53 anonim ***** válasza:
100%
Na persze! A közös vagyonból,amelyért jó esetben a feleség is megdolgozik,kiforgatnád? Ilyet nem lehet beleírni,hogy "legyen az megcsalás" esetén a közösvagyon csak téged illet! :-) ez semmis! Nem hiszem,hogy találnál olyan jogi képviselőt,aki az ellenjegyzését adná ehhez! :-)
2013. jún. 7. 15:37
 53/53 anonim ***** válasza:
81%

Biztos vagyok benne, hogy lepontoznak majd, de nálunk ilyet NEM LEHET BELEÍRNI a vagyonjogi szerződésbe!!!!

Magyar jog szerint a válást nem lehet VÉTKESSÉGI alapon megítélni, ahogy a vagyonjogi hatásait sem.

Azt sem lehet beleírni, hogy heti hányszor kell szexelni.

2013. jún. 7. 16:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!