Házassági szerződésbe ilyet is bele lehet írni?
Figyelt kérdés
Most egy elég hülye kérdésem lenne, de olyat is bele lehet írni, hogy amennyiben az egyik fél félrelép, és megcsalja a másikat, ennek értelmében őt váláskor nem illeti meg semmilyen közösen megszerzett anyagi haszon, nem követelhet semmit a válás során.
Korábban megcsalt, és nekem erre szükségem lenne. Ha nem szeret beszéljük meg, és váljunk egy megegyezés alapján, de a hátam mögött ne merjen folyamatosan megcsalni, és ez engem megnyugtatna. F
2013. jún. 7. 11:24
51/53 anonim válasza:
Nekem is csak egy kérdésem van, amit már valaki feltett, de nem válaszoltál. Ha te csalod meg az asszonyt, akkor te is mehetsz egy szatyorral a kezedben amerre látsz? Vagyis fordítva is működik ez a szerződés???
52/53 anonim válasza:
Na persze! A közös vagyonból,amelyért jó esetben a feleség is megdolgozik,kiforgatnád? Ilyet nem lehet beleírni,hogy "legyen az megcsalás" esetén a közösvagyon csak téged illet! :-) ez semmis! Nem hiszem,hogy találnál olyan jogi képviselőt,aki az ellenjegyzését adná ehhez! :-)
53/53 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy lepontoznak majd, de nálunk ilyet NEM LEHET BELEÍRNI a vagyonjogi szerződésbe!!!!
Magyar jog szerint a válást nem lehet VÉTKESSÉGI alapon megítélni, ahogy a vagyonjogi hatásait sem.
Azt sem lehet beleírni, hogy heti hányszor kell szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!