Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házassági szerződésbe ilyet...

Házassági szerződésbe ilyet is bele lehet írni?

Figyelt kérdés

Most egy elég hülye kérdésem lenne, de olyat is bele lehet írni, hogy amennyiben az egyik fél félrelép, és megcsalja a másikat, ennek értelmében őt váláskor nem illeti meg semmilyen közösen megszerzett anyagi haszon, nem követelhet semmit a válás során.

Korábban megcsalt, és nekem erre szükségem lenne. Ha nem szeret beszéljük meg, és váljunk egy megegyezés alapján, de a hátam mögött ne merjen folyamatosan megcsalni, és ez engem megnyugtatna. F

2013. jún. 7. 11:24
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
87%

beteg vagy :)

én nem arra vágynék hogy a leendő feleségemet más pasival fotózgassam hogy elválhassak tőle. akiből ezt nézem ki, azt el se veszem.

ha meg akarod alázni csináld úgy, hogy nem-et mondasz az esküvőn. vagy meghívtok egy csomó embert, és lelépsz. vagy ilyesmi. ezért fölösleges elvenni.

2013. jún. 7. 11:57
 32/53 anonim ***** válasza:
100%
Halkan megjegyzem, hogy a megcsalás nem büntetőjogi kategória, a kémprogram telepítése, meg más magánügyeiben vájkálás viszont az, u.h. erre ne nagyon alapozzál. Ez nem az USA ahol minden hülye minden hülyeségért sikerrel perelhet minden hülyét.
2013. jún. 7. 11:59
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom vágod-e, hogy ha véletlen bejelentkezve marad, akkor sincs jogod beleolvasni a privát levelezéseibe, ugyanúgy feljelenthet érte.

Ez kb. olyan, mintha véletlenül nyitva marad egy személyes levele az asztalon, te meg ahelyett, hogy eltennéd, jól elolvasod. VÉletlenóül elolvasni valamit nem lehet. Nincs hozzá jogod.

2013. jún. 7. 11:59
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én nem igazán értem,hogy egyeseknek mért mindegy,hogy kivel házasodnak össze... Tudom persze most le lehet pontozni ez manapság divat meg minden,ez a trendi olcsó gagyi kém cuccok ebayröl meg megcsalásdi szappanopera de lehet régi módi vagyok én csak akkor nősülők majd meg ha VALÓBAN SZERETEM ÉS Ő IS SZERET. A bűnöző gondokodásmodód miatt leírom érthetőbben: Nem az a baj,hogy megcsalt (bár szerintem ez sem nagyon fordul elő egy jó kapcsolatban) hanem az,hogy nem bíztok egymásba,ribancnak tartod és ahogy a te személyiségedet elnézzem az eddigiek alapján Ő sem lehet jobb véleménnyel rólad. Ezért nem tanácsos ,bár a mai trendi világban a házzaságók fele úgyis válás szóval valakinek abba a felébe is tartózni kell,de most komolyan szerinted le tudnád élni vele életed hátra levő részét ? Szerintem NEM,de én tévedjek mint te :)
2013. jún. 7. 12:00
 35/53 anonim ***** válasza:
100%

"Mondhatom, hogy véletlen bejelentkezve maradt, és ott bukott le, bizonyítsa be az ellenkezőjét :)"

Nézd, ha én a kocsimat nyitva felejtem és benne van a laptopom, akkor sincs jogod ahhoz, hogy belenyúlj és elvedd...

" Egyébként meg elmegyek a szállodába, vagy ahova készülnek, és csinálok fényképes bizonyítékokat is."

Jó, bebizonyítod hogy a feleségednek van valakije. És aztán??? A bíró attól még nem ítéli automatikusan neked a gyereket, még akkor se, ha le van írva a házassági szerződésben. És ha már nála a gyerek, akkor a közös lakásból se teszik ki.

2013. jún. 7. 12:02
 36/53 anonim ***** válasza:
100%

Értem,hogy előre tervezel,de ha felmerül a gyanú már most,hogy:"valószínű meg csal és majd ezt meg ezt fogom tenni meg kémkedek utána állandóan" mert gondolom sokszor nyomozgatnód kell majd utána,hogy "nem-e csal meg" akkor lehet én vagyok a hülye (bár inkább te :)) MÉRT IS AKAROD ELVENNI?

Egy idióta vagyok. Nyomozz le :D

2013. jún. 7. 12:04
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
sajnos tényleg vannak ilyen beteg férfiak....ne vedd el ennyi a megoldás....engem az exem állandóan ellenörízgetet ,leskelödött,nyomozgatot persze hiába....ám késöbb kiderült ő ku.vázott és kapott heregyulladást valami ribitől....de addigra már rég elhagytam és jót nevettem milyen szánalmas alak
2013. jún. 7. 12:10
 38/53 ivilicious ***** válasza:
100%
általában mindenki magából indul ki:)
2013. jún. 7. 12:11
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
Nekem itt már nem az a kérdés, hogy miért akarja elvenni. Hanem az, hogy a nő miért akar egy ilyen idiótához hozzámenni??? Egy igazi pszichopata vagy, a gyerekes viselkedéseddel, kémprogram te jó ég, hát azt hiszed, hogy egy házasság működhet úgy, hogyha ilyen jellegű visszatartó ereje van? Már most k.urvázod, pedig még el sem vetted és már így beszélsz róla. Tudod, a párodat te sem nem szereted sem nem tiszteled. Szerintem ő sem téged.
2013. jún. 7. 12:13
 40/53 anonim ***** válasza:
8%

33: azért megnézném mit szólna a bíróság ha valaki beperelne egy embert azért mert az elolvasta a leveleit. hogyan bizonyítja hogy elolvasta? meg egyáltalán...

persze ne ezt az esetet alapul véve...

2013. jún. 7. 12:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!