Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házassági szerződésbe miket lehet beleírni?
Természetesen lehet ilyen tartalmú házassági szerződést kötni. És mivel már el is döntöttétek, hogy nektek ilyen formában lesz ez jó, innentől kezdve nincs is semmi kérdés.
Sok boldogságot kívánok nektek és azt, hogy ne legyen sose szükségetek erre a szerződésre!
Egyetértek az elsö hozzászólóval. Aki elvált már egyszer tuti nem írna ilyet alá soha. Ha olyan könnyen lenne hogy nem szeret megmondom ... De nem ilyen. megcsalni egy férfi lehet azért csalja a másikat mert éppen nem bír magával, de a nök 80 % bele szeret egy másikba. (az már máskérdés miért, valószínü azért mert a férjétöl nem kapja meg azt ami neki kell).
Aztán ezzel mindkét fél könnyen vissza élhet. Mikor válásra kerül a sor még a legszebb válás is egy kicsit anyagias. Pl rájöttök hogy nem szeretnétek együtt élni, a másik meg erre azt mondja OK de én nem egyezek bele a közösbe szóval ha válni akarsz akkor ad be te és te lemondasz mindenedröl. lehet 20 év múlva olyan problémák jönnek elö amivel ta nem tudsz együtt élni többet és elválnál a másik meg egyböl a képedbe vágja "ok drágám menjél csak de a szerzödés kötelez, én nem egyezek bele közösbe, te lemondasz mindenröl aztán mehetsz"
vagy még jobb. már 10x szer csal meg mikor te azt mondod ok én válni akarok. erre ö azt mondja hogy oké de ö nem fog bele egyezni, így te mondj le (miközben ö kufircolt félre) mindenröl.
szerintem ez amire készültök az egyik legjobban kijátszható másik ellen fordítható szerzödés.
annyit még hogy az én exem a világ legjobb embere(más miatt nem kellett) de még is mikor bejelentettem hogy válni akarok akkor egyböl mint a haramia vitt mindent. minden ingóságunkat elvitt, az autótol kezdve mindent. Aztán még a tök közös ingatlanon is elkezdett követelözni még többe, pedig még így is adtam neki plussz egy milliót. Àlmomban nem gondoltam volna hogy az érzelmeket felhasználja majd ennyire hogy majdnem kisemmizzen. szóval egy válás mindenkiböl kihozza a legrosszabbat, vagy a családja hozza ki a legrosszabbat.
Még annyit, hogy mi számít megcsalásnak. Hogy bizonyítod? Az már megcsalás ha kettesben vagy vele? vagy egy csók, vagy már sexuális kapcsoltanka kell lennie?
és hogy bizonyítod azt hogy nem is csaltad meg csak beszélgettek.
Én csak egyetérteni tudok az ötletetekkel. Én is ilyesmi házassági szerződést kötöttem az exemmel és mondanom sem kell, hogy megcsalt.
Az pedig marhaság, hogy aki egyszer már elvált az nem írna soha alá ilyesmit, mert ha még egyszer házasságra kerül a sor, szerződés nélkül biztosan nem vágok bele.
A házassági szerződésbe azt és úgy írjátok bele, ahogyan akarjátok. Valamelyik híresség házassági szerződésében az is benne van, hogy heti hányszor kell minimum teljesítenie a házastársi kötelezettségét. Hmm.
Én úgy gondolom, hogy ne a fél házért maradjon mellettem, ha menni akar, akkor menjen.
Egyébként - ha ügyes - bebizonyíthatatlan, hogy félrekacsintott. Beadja, hogy már nem szeret, elváltok, majd egy-két hónap múlva látványosan összejön egy másik nővel. Na akkor mi van? Vagy az is ki benne lesz a szerződésben, hogy a válást követő X ideig nem lehet társa egyikőtöknek sem?
Én úgy tudom, hogy egy majdani vagyonról nem lehet mondani, vagyis úgy kell időzíteni, hogy előbb ház, majd házassági szerződés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!