Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házassági szerződésbe ilyet...

Házassági szerződésbe ilyet is bele lehet írni?

Figyelt kérdés

Most egy elég hülye kérdésem lenne, de olyat is bele lehet írni, hogy amennyiben az egyik fél félrelép, és megcsalja a másikat, ennek értelmében őt váláskor nem illeti meg semmilyen közösen megszerzett anyagi haszon, nem követelhet semmit a válás során.

Korábban megcsalt, és nekem erre szükségem lenne. Ha nem szeret beszéljük meg, és váljunk egy megegyezés alapján, de a hátam mögött ne merjen folyamatosan megcsalni, és ez engem megnyugtatna. F

2013. jún. 7. 11:24
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem rohadtul nem bocsátottál meg neki, és ezzel a szerződéssel akarod még jobban megalázni. Jól tette, hogy megcsalt, nem vagy komlett
2013. jún. 7. 11:52
 22/53 anonim ***** válasza:
83%

Remélem, ő meg majd előszedi a bíróságon ezt a hszt, hogy belépsz a fiókjaiba, és te húzod a rövidebbet.

Nem csodálkozom , hogy megcsalt, iszonyat visszataszító vagy.

2013. jún. 7. 11:53
 23/53 anonim ***** válasza:
85%

Előtte néz utána hogy mi számít bizonyítéknak, amit elfogadnak a bíróságon. Mert lehet hogy egy ilyen lehallgatással a seggedet kitörölheted.

Úgyhogy járj utána mivel lehet ezt a gyakorlatban is bizonyítani, úgy hogy a bíróság is neked adjon igazat. Mert a bíróság nem mindig úgy ítélkezik ahogy egy átlag ember józan ész alapján elvárná...

24/53 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ez a szerződés fordítva is működne? Mondjuk ha te nem bírsz a farkaddal.
 25/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem elég okos meg is csalt már téged akkor gondolom ő lehet miss szeptember mert más különben én tuti nem venném el :D

A kémprogramhoz meg grat, megérdemlitek egymást!

26/53 anonim ***** válasza:
100%

Te se nem szereted ezt a nőt, se nem bízol benne.

Rejtély, minek akarod elvenni és gyereket csinálni neki. Akkor kellett volna szakítani, amikor először megcsalt.

27/53 anonim ***** válasza:
100%

"A múltkori esetre is volt bizonyítékom, egyszerűen csak kell egy kémprogram a gépre. Belépek a levelezésébe, facebookra, bárhova. Ha tudom a jelszavát minden gyerekjáték, és nem elég okos ahhoz, hogy eltüntessen minden bizonyítékot :)"

Ezt majd meséld el a bíróságon, nagyon megdicsérnek majd érte. Ezért simán feljelenthet.

2013. jún. 7. 11:54
 28/53 anonim ***** válasza:
100%

"Még az is lehet, hogy a gyereket is beleírjuk a szerződésbe, ha esetleg lesz, akkor nálam helyezhetik csak el. Egy k*rva oldalán semmi keresnivalója. "

Kérlek, ne vedd el ezt a nőt!

Nem vagyok a megcsalás híve, sőt, megvetem, de azt senki nem érdemli meg, hogy egy olyan emberhez menjen hozzá, aki már előre k.rvázza.

2013. jún. 7. 11:54
 29/53 A kérdező kommentje:

# 20/20

Azt nem kell tudniuk, hogy honnan tudtam meg a jelszavát. Mondhatom, hogy véletlen bejelentkezve maradt, és ott bukott le, bizonyítsa be az ellenkezőjét :)

Szerintem ez is éppen elég bizonyíték, de ha ezt tudom., Egyébként meg elmegyek a szállodába, vagy ahova készülnek, és csinálok fényképes bizonyítékokat is.

Szóval könnyen bizonyítható véleménye szerint

2013. jún. 7. 11:55
 30/53 anonim ***** válasza:
100%
Ugye most csak provokálsz? Nem mondom jól csinálod.
2013. jún. 7. 11:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!