Házassági szerződésbe ilyet is bele lehet írni?
Most egy elég hülye kérdésem lenne, de olyat is bele lehet írni, hogy amennyiben az egyik fél félrelép, és megcsalja a másikat, ennek értelmében őt váláskor nem illeti meg semmilyen közösen megszerzett anyagi haszon, nem követelhet semmit a válás során.
Korábban megcsalt, és nekem erre szükségem lenne. Ha nem szeret beszéljük meg, és váljunk egy megegyezés alapján, de a hátam mögött ne merjen folyamatosan megcsalni, és ez engem megnyugtatna. F
Remélem, ő meg majd előszedi a bíróságon ezt a hszt, hogy belépsz a fiókjaiba, és te húzod a rövidebbet.
Nem csodálkozom , hogy megcsalt, iszonyat visszataszító vagy.
Előtte néz utána hogy mi számít bizonyítéknak, amit elfogadnak a bíróságon. Mert lehet hogy egy ilyen lehallgatással a seggedet kitörölheted.
Úgyhogy járj utána mivel lehet ezt a gyakorlatban is bizonyítani, úgy hogy a bíróság is neked adjon igazat. Mert a bíróság nem mindig úgy ítélkezik ahogy egy átlag ember józan ész alapján elvárná...
Nem elég okos meg is csalt már téged akkor gondolom ő lehet miss szeptember mert más különben én tuti nem venném el :D
A kémprogramhoz meg grat, megérdemlitek egymást!
Te se nem szereted ezt a nőt, se nem bízol benne.
Rejtély, minek akarod elvenni és gyereket csinálni neki. Akkor kellett volna szakítani, amikor először megcsalt.
"A múltkori esetre is volt bizonyítékom, egyszerűen csak kell egy kémprogram a gépre. Belépek a levelezésébe, facebookra, bárhova. Ha tudom a jelszavát minden gyerekjáték, és nem elég okos ahhoz, hogy eltüntessen minden bizonyítékot :)"
Ezt majd meséld el a bíróságon, nagyon megdicsérnek majd érte. Ezért simán feljelenthet.
"Még az is lehet, hogy a gyereket is beleírjuk a szerződésbe, ha esetleg lesz, akkor nálam helyezhetik csak el. Egy k*rva oldalán semmi keresnivalója. "
Kérlek, ne vedd el ezt a nőt!
Nem vagyok a megcsalás híve, sőt, megvetem, de azt senki nem érdemli meg, hogy egy olyan emberhez menjen hozzá, aki már előre k.rvázza.
# 20/20
Azt nem kell tudniuk, hogy honnan tudtam meg a jelszavát. Mondhatom, hogy véletlen bejelentkezve maradt, és ott bukott le, bizonyítsa be az ellenkezőjét :)
Szerintem ez is éppen elég bizonyíték, de ha ezt tudom., Egyébként meg elmegyek a szállodába, vagy ahova készülnek, és csinálok fényképes bizonyítékokat is.
Szóval könnyen bizonyítható véleménye szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!