Molett feleségek! A ti férjetek elfogad titeket úgy, ahogy vagytok?
Én úgy tudom, hogy a nem túl nagy túlsúlyú emberek is molettek... Pontosabban már az ilyen testalkatúakra is mondják, nem csak a 90 fölöttiekre pl. :)
Lehet valaki dundi 65 kilósan is, ha nincs rajta 1 gramm izom sem:)
Még nem vagyok feleség csak menyasszony, de már most piszkál a párom a súlyom miatt pedig még 60 kiló sem vagyok a 170 centimhez.
Amikor megismerkedtünk 50 voltam, vékony, azóta 8 kiló jött fel, valóban megnőtt a csípőm, fenekem, gondolom az ülőmunka miatt is és nincs annyi időm sportolni sem.
Persze így is szokta mondani, hogy csinos vagyok, de már igyekszem nem meztelenül mászkálni előtte, mert biztos lesz valami dagi vagy beszólása, nemrég össze is vesztünk ezen, hogy én nem érzem magam daginak, sportolok is és az ő edzését persze, hogy nem tudom megcsinálni, fénykoromban se tudtam volna, hiszen ő anno hivatásos sportoló volt, bár már mostanra ő is eltunyult és pocakot növesztett. Gondolom neki a modellalkatú gebék jönnek be, az enyhén túlsúlyos embereket egyre inkább semmibe veszi, aki nem 50 kiló az dagi. Múltkor is találkoznom kellett egy nővel akit nem ismertem de ő igen, mondta, hogy egy dagadt tehén, viszont a nő egyáltalán nem volt dagadt, 15 kiló lehetett rajta, csípőben volt szélesebb. Bele is gondoltam, hogy az utcán guruló 6
Bocs, elküldtem előbb...
szóval hogy ha az utcán guruló 60-70 kilós kucukra ezt mondja, akkor ha később még jobban meghízom, terhes leszek, akkor én mi leszek és ha neki tényleg ilyen fontos az 50 kilós barátnő, akkor mit csinál, ha 60 leszek.
Korábban sose volt ezt probléma, az elmúlt hónapokban kezdtem el hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!