Mit csináljak hogy a nővérem elfogadjon így ahogy vagyok?
Kérdezd meg hogy milyen volt a szerelmi élete, és miben sérült, abban az évben, amíg nem voltatok együtt.
Szerintem valami van a háttérben, valamiért neki van kisebbrendűségi komplexusa, és rád vetíti ki.
Örülök,amikor azt látom,hogy fiatal lányok tudnak normálisan is gondolkozni.
A nővéred korosztályába tartozok,de nem normális a hozzáállása. Nem a külsőségek a legfontosabbak és attól,hogy hisztizik neked nem lesz nagyobb melled. Jézus.
Állj ki magadért és mondd el neki,hogy jól érzed így magad és neked legalább nincs megfelelési kényszered. És nem azon aggódsz a nap minden pillanatában,hogy mit gondolnak rólad mások.
Ne hagyd,hogy befolyásoljon, sokkal értelmesebb vagy mint ő és így messziről/ismeretlenül is büszke vagyok rád.
1. Nem kell senki másnak megfelelni, csak saját magadnak. Semmi jóra nem vezet, ha másokhoz hasonlítja magát valaki, vagy másokat magához. Mindenki egyéniség, mindenki teljesen más, mint a másik, más dolgok az erősségei, és a gyengéi.
2. 13 évesen én még jóformán nem is menstruáltam, és 100% deszka voltam. A deszka forma azóta sem (a további 13 évben sem) sokat változott nálam. MÉGIS van egy csodálatos vőlegényem, és hamarosan összeházasodunk, aki pedig éppen úgy szeret engem, ahogy vagyok.
Nem attól lesz valaki értékes, vagy nem attól lesz párja, hogy van-e nagy melle vagy sem.
Mondd meg neki, hogy állítsa le magát. Ha továbbra sem hagy békén, akkor se figyelj oda az ilyesmire. Úgy vagy jó, ahogy vagy, hidd el, és kész!
Ne is figyelj rá, egyszerűen hagyd leperegni magadról a hülyeségeit.
A külsőjén akármikor változtathat az ember, majd ha TE MAGAD akarsz valamit változtatni magadon, akkor megteszed. Viszont ő sajnos agyat már nem tud növeszteni.
A novered nagyon felszines. Minden ferfi mast szeret egyebkent. En tulsulyos vagyok, 160 cm. A ferjem 192 cm, kisportolt es nagyon jokepu. Megis engem vett felesegul.
A kulso egyszer ugyis valtozik, ahogy az ember oregszik. Ennel sokkal fontosabb, hogy milyen ember vagy, milyen termeszetu, stb.
Nővéreddel bajok vannak, az tuti. A magasságodon és mellméreteden hogyan tudnál változtatni?? Arról ne is beszéljünk, hogy 13 évesen még serdülsz, változhatnak a méreteid.
Elképzelhető, hogy a nővérednek mindig csak a kinézetét dicsérték, kapcsolataiban csak ez számított, ezért az a torz kép alakult ki benne, hogy a külső minden. Ha nagyon nem tudod leállítani, próbálj bevonni idősebb rokont, anya, unokatesó, nagynéni, aki segít ráébreszteni, hogy mindenki másmilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!