Akiknek idős a párjuk. Van ilyen?
Az én párom 15 évvel idősebb,jól megvagyunk,de ha azzal jönne,hogy nem akar babát,akkor bizony nagyon elgondolkodnék rajta,hogy érdemes e együtt maradnunk..
Akar babát,remélem később sem változik meg a véleménye.
Ha tényleg azt érzed,hogy nem vagy boldog-mert szerintem nagyon nem-akkor mérlegelj..le tudod e élni az életed gyerek nélkül,nem bánnád meg,ha nem lenne..
23 vagyok a barátom 30! 1 éve és 1 hónapja vagyunk együtt!
Nem vágyom fiatalabbra,volt már velük "kapcsolatom"
Igen tudom és ez rossz:((
Igazságtalan az élet.(
Minden probléma forrása a kor!
Ha fiatalabb lenne, nem lenne gond a fent említett esküvő, gyerekvállalás! De tegye már föl a kezét, aki szerint igenis 60 évesen előlről kéne kezdenie mindent a pasinak, csak mert egy nála fiatalabb (jóval fiatalabb) nővel van?
30 év rengeteg! Itt bizony számít a korkülönbség, mert nem ugyanazt akarják, nem ugyanott tartanak az életben!
13:22-essel értek egyet.
Ne hagyd, hogy tovább kihasználjon.
Mit ad ő a kapcsolatba? Mi az ami neked jó? Szeretnél családot, esküvőt, szexet, közös programokat. Egyik sincs meg.
Ez jobb nem lesz. Még most lépj, így van esélyed felépíteni egy boldog életet.
"Csak mert soha nem tetszettek a fiatalabb pasik mindig is az idősebbek akik komolyak nem csajoznak és most nem tudom miért érzek így."
Nézd,ne általánosíts. Az én párom 28 éves,egyáltalán nem csajozós,megbízható. Az a baj,ha vele maradsz,akkor később bánni fogod,hogy kimaradtál az anyaságból. Ha szülnél is neki gyereket,majdnem 80 éves lenne a párod,amikor leérettségizik a gyerek. Ezt is gondold át. Biztos ezt akarod? Hidd el,hogy nem csak az nem csajozik,aki már az ágyban sem aktív. Gondold át,de én a helyedben eljönnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!