Akiknek nincs túl sok barátjuk, sem párjuk, magyarul magányos sorstársaim:mivel töltitek a hétvégét és a szabadidőtöket?
D.e. főztem, mostam, egy kicsit takarítottam. Ebéd után leültem nézni a tenisz-meccseket, közben eszembe jutott, elkezdtem palacsintát sütni vacsira. Most ültem ide a net elé.
Igaz, hogy nálunk ma szinte egész nap esett, ha holnap nem esik, akkor én is lemegyek egyet lógni, majd összütök ismét valami ebédet. D.u. egy kicsit vasalok, fél 3-kor kezdődik a tenisz-döntő. Mire annak vége, este lesz.
A kérdezőnek fel tudom ajánlom az alábbiakat:
- hatalmas big mac menű valamelyik mc donaldsban
- utána elmehetnénk down-kóros madarakat etetni - a helyszín szabadon válaszható.
- VII. ker.-be utána elmehetnénk piacozni, csuda jó dolgokat lehet találni... ;) (olyan könyveket találok néha, hogy egy gyűjtő sírva fakadna a gyönyörtől...:)
- este színház (örök szerelem)
- vacsora (ez valahol egy beülős hely)
....a maradékot megbeszéljük....
F/30
jut eszembe: van egy kutyus is..., "Beszari kutya" a neve... :D, és imád sétálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!