Akiknek nincs túl sok barátjuk, sem párjuk, magyarul magányos sorstársaim:mivel töltitek a hétvégét és a szabadidőtöket?
na jó, az utolsó nem egy haver hanem én...
és nem egy bárszék, hanem egy kisebb klubfotel volt..
de a történet igaz...:)
30 F, egyszer mi is elhoztunk szórakozóhely elől egy széket, tudod volt egy ilyen kiülős előtere. Másnap senki nem értette először, mit keres az előszobában egy jéger-emblémás szék, de aztán sikerült rekonstruálni az eseményeket, mert valaki készített egy videót, amint az egyik srác ül a székben, mi meg 5-en vittük az utcán. Tiszta Másnaposok fíling volt:DDD
26 N
Olyan nekünk is volt..., haver ír farkasa.
Leültünk sörözni, haver kikötötte a kutyát a sátorhoz. Azt tudni kell, hogy az ír farkas kb. 1m felett kezdődik, és a súlya is 70kg..., és amikor elkezd szaladni a fél sátorral...na az leírhatatlan...:DD
estére tudtam volna békakergetés-programot ajánlani (elaludt a garázs előtt),
lehet képezni is magad! én pl. most hulahoppozom...:)
holnap sztm. rendrakás a szobában, kieszem a hűtőszekrényt, nekiállok a szakdolgozóm feladatának átnézéséhez,
este répapucolás, + sört nyitok hozzá
még a szoba átrendezésén gondolkozom...
valahogy olyan furcsa, hogy mindegyik szekrény a fal mellett áll....:-/
sztm egyet háttal az ajtónak beteszek, szembe vele az írósasztalt, a szoba közepére (legalább elférek) ágy...hmm.
lehet, hogy csinálok egy galériát neki...
ma urológia szakkör volt...:DD
16-an voltunk, kb 9 konzíliumot tartottunk..:DD
a meccs órával előbb véget ért. Záróra a plexi kitörése volt, asszem megint 1 évig nem engednek be minket a csarnokba..:DDD
7végén úgy néz ki Szlovákiába nézünk át...kicsit lazulunk...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!