Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek nincs túl sok barátjuk...

Akiknek nincs túl sok barátjuk, sem párjuk, magyarul magányos sorstársaim:mivel töltitek a hétvégét és a szabadidőtöket?

Figyelt kérdés
Én holnap megyek a mamámhoz,megnézem,hogy jó e a biciklim,mert már megőrülök az itthon üléstől.Felszedtem pár kilót is.Nem akarok elhízni.De ha nem mozgok,akkor sajnos ez van.Sokaknál tapasztaltam ezt,akiknek volt ilyen itthon ülős időszaka.

2012. ápr. 21. 18:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
54%

na jó, az utolsó nem egy haver hanem én...

és nem egy bárszék, hanem egy kisebb klubfotel volt..

de a történet igaz...:)

2012. ápr. 21. 22:09
 22/30 anonim ***** válasza:
Amikor nem azzal a kevés barátommal vagyok, akkor sétálok, olvasok, tanulok, családdal vagyok vagy elmegyek vmilyen programra egyedül (színház, mozi, koncert)-én nem érzem cikinek.
2012. ápr. 21. 22:15
 23/30 anonim ***** válasza:

30 F, egyszer mi is elhoztunk szórakozóhely elől egy széket, tudod volt egy ilyen kiülős előtere. Másnap senki nem értette először, mit keres az előszobában egy jéger-emblémás szék, de aztán sikerült rekonstruálni az eseményeket, mert valaki készített egy videót, amint az egyik srác ül a székben, mi meg 5-en vittük az utcán. Tiszta Másnaposok fíling volt:DDD

26 N

2012. ápr. 21. 22:19
 24/30 anonim ***** válasza:
75%

Olyan nekünk is volt..., haver ír farkasa.

Leültünk sörözni, haver kikötötte a kutyát a sátorhoz. Azt tudni kell, hogy az ír farkas kb. 1m felett kezdődik, és a súlya is 70kg..., és amikor elkezd szaladni a fél sátorral...na az leírhatatlan...:DD

2012. ápr. 21. 22:37
 25/30 anonim ***** válasza:
Nitro?
2012. ápr. 21. 22:44
 26/30 anonim ***** válasza:
Ilyenkor azon gondolkozok, hogyan oldjam meg ezt a helyzetet. Nem ritkán már azon kapom magam, hogy azt latolgatom, hogyan, milyen módszerrel válhatnék meg egyáltalán ettől az élettől. De azután eszembe jut, hogy egyelőre legalább annyira gyáva lennék egy ilyen tetthez, mint ahhoz, hogy leszólítsak valakit. Talán egyszer az egyikhez egyszer lesz bátorságom. Addig is magányosan vergődök, főleg az ilyen túl hosszú hétvégéken.
2012. ápr. 28. 21:45
 27/30 A kérdező kommentje:
Most én is ritka sz@rul érzem magam.Alig várom már,hogy vége legyen ennek a hétvégének.Nem úgy sült el ez a ma este,ahogy én gondoltam:(
2012. ápr. 28. 21:53
 28/30 anonim ***** válasza:

estére tudtam volna békakergetés-programot ajánlani (elaludt a garázs előtt),

lehet képezni is magad! én pl. most hulahoppozom...:)

holnap sztm. rendrakás a szobában, kieszem a hűtőszekrényt, nekiállok a szakdolgozóm feladatának átnézéséhez,

este répapucolás, + sört nyitok hozzá

még a szoba átrendezésén gondolkozom...

valahogy olyan furcsa, hogy mindegyik szekrény a fal mellett áll....:-/

sztm egyet háttal az ajtónak beteszek, szembe vele az írósasztalt, a szoba közepére (legalább elférek) ágy...hmm.

lehet, hogy csinálok egy galériát neki...

2012. ápr. 28. 23:00
 29/30 A kérdező kommentje:
Én most tévézek,nézem az MTV-t.
2012. ápr. 29. 00:03
 30/30 anonim ***** válasza:

ma urológia szakkör volt...:DD

16-an voltunk, kb 9 konzíliumot tartottunk..:DD

a meccs órával előbb véget ért. Záróra a plexi kitörése volt, asszem megint 1 évig nem engednek be minket a csarnokba..:DDD

7végén úgy néz ki Szlovákiába nézünk át...kicsit lazulunk...:D

2012. máj. 5. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!