Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek nincs túl sok barátjuk...

Akiknek nincs túl sok barátjuk, sem párjuk, magyarul magányos sorstársaim:mivel töltitek a hétvégét és a szabadidőtöket?

Figyelt kérdés
Én holnap megyek a mamámhoz,megnézem,hogy jó e a biciklim,mert már megőrülök az itthon üléstől.Felszedtem pár kilót is.Nem akarok elhízni.De ha nem mozgok,akkor sajnos ez van.Sokaknál tapasztaltam ezt,akiknek volt ilyen itthon ülős időszaka.

2012. ápr. 21. 18:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Én éppen másnaposkodom, mert kicsit durvára sikerült a tegnapi buli. Most várom, hogy hasson a fejfájáscsillapító, aztán nekiülök tanulni, mert hétfőn zh-t írok. Egyébként nekem sincs párom, 1 éve már, hogy szétmentünk. Az első időszakban nagyon magányosnak és elhagyatottnak éreztem magam, de most már megszoktam. Barátból sincs túl sok, de akik vannak, azok tényleg barátok. Amúgy én kifejezetten szeretek magam lenni néha: ilyenkor olvasok, szépségnapot tartok, takarítgatok, pakolászok..stb.
2012. ápr. 21. 19:16
 12/30 anonim ***** válasza:
90%
Miért pontoztátok le a 30 F-t? Tök jó arc lehet:D Down kóros madarakat etetni, beszarok:DD
2012. ápr. 21. 19:19
 13/30 A kérdező kommentje:
30F Te egy állat vagy:D
2012. ápr. 21. 19:21
 14/30 anonim ***** válasza:
30F-nak legalább van humorérzéke,ez is valami...:D
2012. ápr. 21. 19:26
 15/30 anonim ***** válasza:
30 F én elmennék veled debil madarakat etetni meg könyvturiba is, csak az baj, hogy nem Bp. tartózkodom éppen:D
2012. ápr. 21. 19:28
 16/30 anonim ***** válasza:
51%

Még azért írok pár programot:

- szomszédolás? - a lényege az, hogy van egy település - mi Villányba szoktuk csinálni - elindulsz a főút végéről, és minden pincébe be kell térni inni min. egy pohár bort...mi eddig soha nem jutottunk el a Főtérig... :(

- "glasses-football" - ezt haveri körben érdemes, kb. 1 hónapja próbálgatjuk,

http://www.youtube.com/watch?v=i80GUIlUEac - egy link róla, ha esetleg érdekel, szólj...

- újabban a templightingra szoktunk rá, de ezt inkább nem mesélem el....:DDD, interneten rákereshetsz, oldalunk is van...

2012. ápr. 21. 19:45
 17/30 anonim ***** válasza:
Hát te tényleg hatalmas forma lehetsz 30 F!:DDD
2012. ápr. 21. 19:50
 18/30 anonim ***** válasza:

Mondjuk én nem érzem magam magányosnak, de azért leírom, mit csinálok. :D

Az egyik barátnőmnek horgolok egy kis játék bálnát(XD), nézek egy kis Trónok Harcát, napközben a kedvenc rádióműsoromat (Cabin Pressure) hallgattam, holnap szeretnék sütni narancsos brownie-t, meg nekiállok tanulni keddre, mert rohadt sok a házim. Ezeken kívül még szeretnék majd skype-on beszélgetni egy külföldi barátommal, de nem hiszem, hogy most ráér...

20/L

2012. ápr. 21. 20:20
 19/30 A kérdező kommentje:
16 A szomszédos után szépen nézhettek ki:D
2012. ápr. 21. 21:57
 20/30 anonim ***** válasza:
67%

Áhh, olyankor hirtelen nagyon okosak leszünk...:)

Múltkor az egyiknek az jutott eszébe, hogy ha besétál Pécsen az Euronicsba, és úgy jön ki egy plazmatévével a hóna alatt, hogy a kamerák mindig pontosan szemből veszik, akkor gyakorlatilag csak azt lehet látni, hogy egy fekete vonallal sétálgat...

...kb. a csipogós kapuig jutott..., a másik vicc az volt, hogy végül nem maga a tv csipogott be, hanem a cipőjére ragadt a Teccsoból egy ilyen fémes bizb*sz...:)

A másik is jó volt...reggel kel fel - szobában egy bárszék..:DD

Elhozta a szórakozóhelyről...:DDD

A vicc az volt, hogy autóval mentünk, kb. 15km a szórakozóhely, a diszkó előtt a tagbaszakadt biztonságiak...

2012. ápr. 21. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!