Mit tehetek az anyósom ellen, hogy elfogadjon? Szeretjük egymást a párommal, de tehetetlenek vagyunk az anyukája ellen. Kérem mindenkit valamit tanácsoljon! Gondolom vannak itt sorstársaim!
Kedvesség, segítőkészség, udvariasság, tisztelet.
Egyébként mi a kifogása ellened ??
Ha ezt tudod, akkor tudsz csak változtatni a viselkedéseden.
Ha már házasok vagytok, és külön éltek ((?) "anyósom") akkor majd megszokja....
Sajnos vannak ilyen anyukák.Nem igazán tudsz mit csinálni.De azért van egy pár ötletem.1 körben:Próbálj meg vele beszélni,hogy tulajdonképpen mi a baja veled?Mit kéne ahozz tenned,hogy megváltozzon az egyoldalúsága?Ha eleget tudsz tenni a kérésének.Akkor sinen vagy.
Nem szereztek tudomást az édesannyáról.És megpróbáltok különélni tőle.De mind a ketten!!!Ha igazán szeretitek egymást nem lesz gond.De a párodnak is erősnek kellmaradnia.És nem szabad neki sem az édesannya felé mennie.Mert előbb vagy utóbb telebeszéli a fejét szegénynek.Ilyenek az emberek.Akit el akarnak szakítani a másiktól,azt évek után is el akarják majd.Max kivárják az alkalmat mikor vesztek össze.De bízzunk az előzőkben,hogy erre nem kell sort kerítenetek.Mindenesetre Én drukkolok nektek!És sok szerencsét kívánok!
Semmit.Én szó szerint a hátsóját nyaltam,megcsináltam neki mindent(nem együtt éltünk)mégis én voltam/vagyok a rossz.Nálunk sógornő is rendesen bekavart.
Ahogy látom,az aki normális már eleve szeretettel fordul a gyermeke választottja felé,aki meg nem,azzal tenni nem lehet semmit.Ez egyszerűen intelligencia kérdése.Az meg adott mindenkinél.Én megpróbálok nem tudomást venni róla.Egész jól megy már.
Az utolsó válaszadóhoz is kapcsolódva.
Én jártam egyik és másik cipőben is. Az előző kapcsolatomnál anyuka úgy nézett rám, mint a véres rongyra néha. Próbálta ő leplezni... vagy talán nem is, de nem voltam neki szimpi. A lánya persze szeretett, de végül a testvér ugrasztott szét bennünket. Neki nem volt faszija.
Viszont a feleségem anyja, azt mondta, hogy én vagyok a második fia! És egy szép délelőttön felájánlotta, hogy tegeződjünk, hiszen egy fiú nem magázza az anyját és megölelt és hálát adott, hogy így szeretem a lányát.
NA. Itt a két véglet. Mondjuk nekem a második jobban tetszik, mint eshetőség.
Egyszóval, te megszakadhatsz, ha eleve úgy indulnak neked, hogy "na ez a faszi nem szimpatikus" akkor kész is vagyunk.
Párod hogy viszonyul a dologhoz?
A kérdés felvetésből látszik a szemben állás, ami nem jó!
A lényeg az az, hogy ne tudjon éket verni közétek!
Én egyszer kezemben tartottam egy újságot, és az apróhirdetések rovatból felolvastam neki a következőt:" Anyósomat, társaság hiányában, bérgyilkossal összehoznám!
Minden megoldás érdekel! Büntetett életűek előnyben jeligére a kiadóba.
Keresgélni kezdte a hirdetést, de nem találta! Rám nézett kérdően, én meg őrá. Nagyot nevettünk, és szent lett a béke!
Igy legyen!
ÁMEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!