Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire tehetetlenek...

Miért ennyire tehetetlenek egyes férfiak/fiúk?

Figyelt kérdés

Ha fáj valami, ha kéne valami, ha el kell intézni valamit akkor leesik a gyűrű az ujjukról. Nem is tudják mit hogy nem is néznek utána, elvárják hogy majd anyuci esetleg apuci megcsinálja helyettük.

Minden tiszteletem a kivételnek, de körülöttem csak ilyenek vannak kezdve a testvéreimmel. És kiviszi a hajam ez a viselkedés. Egyszerűen életképtelenek. És nem érdekel az a szöveg hogy mert ilyenek a férfiak. Lesz@rom. Annyira nagyra vannak maguktól csak mert f@szt tudtak növeszteni maguknak, akkor meg mire fel?

A válaszokat előre is köszi!!

2011. szept. 19. 15:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
9%

Akkor neked most mi is a problémád?

Apenia dolorosa?

2011. szept. 19. 15:12
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
a mai fiúk tényleg ilyenek. engem is idegesít. ez a feminim téma nagyon divatos lett. de nekem nem jön be. én 23 éves vagyok, ezért van 33 éves barátom. belé szorult némi tartás és férfiassá. de ezek a mai huszonévesek...30 kilósak, és többet vannak a fürdőben, mint én. és ha villanykörtét kell cserélni, aszzonyka dolga. kééééééész
2011. szept. 19. 15:15
 3/25 anonim ***** válasza:

Kerdesedben megadtad a valaszt.

"elvárják hogy majd anyuci esetleg apuci megcsinálja helyettük." es meg is csinaljak.

Az iskolakban sem tanitanak mar praktikus dolgokat.

2011. szept. 19. 15:17
 4/25 anonim ***** válasza:
34%

Kedves Kérdező!

Először is higgadj le. Ha nem megy kérlek látogass meg egy pszichológust.

Kedves Második Válaszoló!

Neked is hasonlókat tudok javasolni.

2011. szept. 19. 15:17
 5/25 anonim ***** válasza:
ja, mert egy 33 éves, aki 23 évessel jár, az annyira érett lehet :D nem a megfelelő embereket ismeritek, igenis vannak normális, érett gondolkodású fiúk. persze sok a hülye is, de hát ismerjük be, nők között is...
2011. szept. 19. 15:18
 6/25 anonim ***** válasza:
Így van! Pedig amikor együtt vannak a haverjaikkal akkor mindegyik olyan kemény...amikor meg meg kéne oldani valamit akkor nem kemények. Azt bírom amikor azt mondják (kivétel blabla) hogy nem tudják, hogy a nők miért hisztiznek ennyit mikor semmit nem kell csinálni. Na jó...fizikailag lehet, hogy nem kell annyit mindent csinálni (bár sokszor megesik, hogy fizikailag is többet csinálnak mint 1-2 férfi) de azért arra nem gondolnak, hogy nem csak fizikailag lehet elfáradni és kibukni.
2011. szept. 19. 15:20
 7/25 anonim ***** válasza:
15:20 vagyok. Ezt én mondom, aki általában a férfiakat védem.
2011. szept. 19. 15:22
 8/25 anonim ***** válasza:
49%
"Apenia dolorosa" ??? Nem inkább pórias freudi péniszirigység? :D
2011. szept. 19. 15:23
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
Az általánosítást kikérem magamnak. A kompetencia-hiány szerintem nem a fiúkra/férfiakra jellemző, hanem a generációm általános problémája. 16/f
2011. szept. 19. 15:24
 10/25 anonim ***** válasza:

Utolso,

Mi a generaciod altalanos problemaja?

2011. szept. 19. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!