Miért ennyire tehetetlenek egyes férfiak/fiúk?
Ha fáj valami, ha kéne valami, ha el kell intézni valamit akkor leesik a gyűrű az ujjukról. Nem is tudják mit hogy nem is néznek utána, elvárják hogy majd anyuci esetleg apuci megcsinálja helyettük.
Minden tiszteletem a kivételnek, de körülöttem csak ilyenek vannak kezdve a testvéreimmel. És kiviszi a hajam ez a viselkedés. Egyszerűen életképtelenek. És nem érdekel az a szöveg hogy mert ilyenek a férfiak. Lesz@rom. Annyira nagyra vannak maguktól csak mert f@szt tudtak növeszteni maguknak, akkor meg mire fel?
A válaszokat előre is köszi!!
15:17 De csak te utánad, jah és k@pd be!
Nincs semmi bajom úgy általánosságba a férfiakkal ha tényleg normálisan tudnak egyáltalán ÉLNI.
A problémám az, hogy nem tudják egyedül megoldani a saját maguk által gerjesztett dolgokat, vagy csak simán a dolgaikat.
Egy szobában vagyok a bátyámmal mégis mindig én cseréltem a villanykörtét, én szellőztettem, porszívóztam mindent amit neki is kellett volna. És hiába szóltam a kezdetektől fogva, hiába volt megbeszélve, hogy igen neki is kell ilyeneket csinálni nem csinálja. És akkor még én vagyok a hisztis, mert szólni merek. Nem lehet neki se semmi ilyet megemlíteni, mert az már hiszti. Ebből van már elegem.
Kérdező, igazad van! A mai férfiak nem férfiak, tisztelet a kivételnek!
DE! A kommenteid alapján te sem vagy nőies típus. Trágár vagy és durva. És ezt nem bántásból írom.
Így van, nem lusta és tehetetlen, csak nála még lépte át az ingerküszöböt a kupleráj. Sőt, ő csinál valamit jól, hisz kisujját sem mozdítja, mégis rend és tisztaság van a szobájában. Nagyon is tehetséges.
Na, ezen gondolkozz el, meg a nők társadalmi helyzetén a XXI. századi Magyarországon!
Igen, jól gondoltam, hogy szükségszerű a pszichológus.
Amúgy, ez a te hibád. A bátyád nem csinál semmit, mert te megcsinálod helyette. Ennyire egyszerű. Nincs rákényszerítve.
Nem bírom elviselni a koszt ezért takarítok. Bocs hogy igényes vagyok.
Az meg, hogy csúnyán beszélek hát volt kitől tanulnom. Nem szoktam alapjába véve így beszélni csak kihozza belőlem az olyan emberek akik úgy dumálnak, hogy nem élték át milyen ez.
Mit nem lehetett azon érteni, hogy meg volt beszélve a kezdetektől fogva mit hogyan kell? Nem tolok a segge alá semmit. De ha felhívok valakit a szobába akkor nehogy már a koszkupacon kelljen ülnie, mert akkor rólam lesz meg a véleménye nem a tesómról. Nem egyértelmű?
Sose mondtam, hogy nőies lennék, soha nem írtam, hogy a férfiak nem férfiasok.
Leírom még egyszer semmi bajom a férfiakkal sem a stílusukkal nekem a hozzá állásukkal, a viselkedésükkel van problémám. Nehogy már én legyek a hibás, mert ki merem nyitni a számat és szeretem a rendet körülöttem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!