Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire tehetetlenek...

Miért ennyire tehetetlenek egyes férfiak/fiúk?

Figyelt kérdés

Ha fáj valami, ha kéne valami, ha el kell intézni valamit akkor leesik a gyűrű az ujjukról. Nem is tudják mit hogy nem is néznek utána, elvárják hogy majd anyuci esetleg apuci megcsinálja helyettük.

Minden tiszteletem a kivételnek, de körülöttem csak ilyenek vannak kezdve a testvéreimmel. És kiviszi a hajam ez a viselkedés. Egyszerűen életképtelenek. És nem érdekel az a szöveg hogy mert ilyenek a férfiak. Lesz@rom. Annyira nagyra vannak maguktól csak mert f@szt tudtak növeszteni maguknak, akkor meg mire fel?

A válaszokat előre is köszi!!

2011. szept. 19. 15:08
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

15:17 De csak te utánad, jah és k@pd be!

Nincs semmi bajom úgy általánosságba a férfiakkal ha tényleg normálisan tudnak egyáltalán ÉLNI.

A problémám az, hogy nem tudják egyedül megoldani a saját maguk által gerjesztett dolgokat, vagy csak simán a dolgaikat.

Egy szobában vagyok a bátyámmal mégis mindig én cseréltem a villanykörtét, én szellőztettem, porszívóztam mindent amit neki is kellett volna. És hiába szóltam a kezdetektől fogva, hiába volt megbeszélve, hogy igen neki is kell ilyeneket csinálni nem csinálja. És akkor még én vagyok a hisztis, mert szólni merek. Nem lehet neki se semmi ilyet megemlíteni, mert az már hiszti. Ebből van már elegem.

2011. szept. 19. 15:28
 12/25 anonim ***** válasza:
15.18as! képzeld el, igenis, érett, hiába jár egy 10 évvel fiatalabb nővel. és együtt élünk 5 éve már. nem tudom melyik fiatal (huszonöt éves) fiúval tervezhetném jövőre az esküvőt aztán a gyermeket. elhiheted, én nagyon érett vagyok akoromhoz képest. érettségi után eljöttem otthonról, mert muszáj volt. nem mennék bele, miért, de tényleg szükséges volt. azonnal elhelyezkedtem egy jó munkahelyen egész jó pozícióba. azóta elvégeztem a főiskolát levelezőn. jól keresek, saját laskáunk van (igaz hitel), de akkoris. feleősségteljes, érett ember vagyok évek óta. az összes korombelinek a bulikon jár az esze. házasság? saját lakás? 0! szóval ha egy korombeli nő érett, esélye sincs korabeli gyerekkel kezdeni, mert éretlenek. biztos van kivétel, de én még nem láttam.és nem baj az, hogy egy 10es van köztünk. sok pszichológus szerint így egészséges, hiszen a nők jóval hamarabb érettek az anyaságra mint a férfiak az apaságra. illetve a nők hamarabb öregednek. tehát egy később csak egészségesebbé teszi a viszonyt.
2011. szept. 19. 15:29
 13/25 anonim ***** válasza:
56%
Ne csináld meg, majd megunja a koszt. Ha mindent a seggem alá raknának én is elkényelmesednék.
2011. szept. 19. 15:29
 14/25 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, igazad van! A mai férfiak nem férfiak, tisztelet a kivételnek!

DE! A kommenteid alapján te sem vagy nőies típus. Trágár vagy és durva. És ezt nem bántásból írom.

2011. szept. 19. 15:32
 15/25 anonim ***** válasza:
56%

Így van, nem lusta és tehetetlen, csak nála még lépte át az ingerküszöböt a kupleráj. Sőt, ő csinál valamit jól, hisz kisujját sem mozdítja, mégis rend és tisztaság van a szobájában. Nagyon is tehetséges.

Na, ezen gondolkozz el, meg a nők társadalmi helyzetén a XXI. századi Magyarországon!

2011. szept. 19. 15:32
 16/25 anonim ***** válasza:
59%

Igen, jól gondoltam, hogy szükségszerű a pszichológus.

Amúgy, ez a te hibád. A bátyád nem csinál semmit, mert te megcsinálod helyette. Ennyire egyszerű. Nincs rákényszerítve.

2011. szept. 19. 15:34
 17/25 anonim ***** válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, ha a kérdező megfogadja a tanácsaitokat, és mostantól nem takarít, akkor ki fogja tovább bírni a koszban? Mert van egy olyan érzésem, hogy a férfi, ugyanis valószínűleg nem is fogja észrevenni, hogy kosz van. Csak azt fogja látni, hogy valahogy más a szoba, mint eddig, de nem tudja felfogni, hogy miért. Úgyhogy semmi esélye arra, hogy változtasson rajta. Ezt már megszokta, így is fog maradni.
2011. szept. 19. 15:39
 18/25 A kérdező kommentje:

Nem bírom elviselni a koszt ezért takarítok. Bocs hogy igényes vagyok.

Az meg, hogy csúnyán beszélek hát volt kitől tanulnom. Nem szoktam alapjába véve így beszélni csak kihozza belőlem az olyan emberek akik úgy dumálnak, hogy nem élték át milyen ez.

Mit nem lehetett azon érteni, hogy meg volt beszélve a kezdetektől fogva mit hogyan kell? Nem tolok a segge alá semmit. De ha felhívok valakit a szobába akkor nehogy már a koszkupacon kelljen ülnie, mert akkor rólam lesz meg a véleménye nem a tesómról. Nem egyértelmű?

2011. szept. 19. 15:55
 19/25 A kérdező kommentje:

Sose mondtam, hogy nőies lennék, soha nem írtam, hogy a férfiak nem férfiasok.

Leírom még egyszer semmi bajom a férfiakkal sem a stílusukkal nekem a hozzá állásukkal, a viselkedésükkel van problémám. Nehogy már én legyek a hibás, mert ki merem nyitni a számat és szeretem a rendet körülöttem!

2011. szept. 19. 15:58
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a hibás szerintem. De próbáld meg egyszer, hogy valameddig nem takarítasz. Aztán ha feljön valaki hozzátok, akkor mond el neki szépen, hogy a drága testvérkéd így végzi a rábízott munkákat. Ne te érezd magad rosszul miatta. De ha már más is látja, hogy milyen, akkor talán észreveszi magát. Nem biztos, de volt már olyan, ahol ez bejött.
2011. szept. 19. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!