Miért ennyire tehetetlenek egyes férfiak/fiúk?
Ha fáj valami, ha kéne valami, ha el kell intézni valamit akkor leesik a gyűrű az ujjukról. Nem is tudják mit hogy nem is néznek utána, elvárják hogy majd anyuci esetleg apuci megcsinálja helyettük.
Minden tiszteletem a kivételnek, de körülöttem csak ilyenek vannak kezdve a testvéreimmel. És kiviszi a hajam ez a viselkedés. Egyszerűen életképtelenek. És nem érdekel az a szöveg hogy mert ilyenek a férfiak. Lesz@rom. Annyira nagyra vannak maguktól csak mert f@szt tudtak növeszteni maguknak, akkor meg mire fel?
A válaszokat előre is köszi!!
Nemcsak a mai fiatalok ilyenek, csak a megszokott dolgokat csinálják, lehetőleg minél kevesebbet és azt is csak ha már unják basztatást. :)
De van ilyen a csajok között is, de ott amúgy kevesebb ez tény.
Én fiú vagyok de nem szoktam ellustulni az ilyen házkörüli munkákat vagy egyéb mindennapi problémák munkák megoldását. Sőt még amihez nem értek annyira azt is megpróbálom elősször magam megcsinálni és ha nem megy akkor jöhet a szerelő. :)
Köszi a válaszokat!
Én az én helyzetemből indulok ki ezért írtam fiúkra, +ráadásul 4 férfival/fiúval élek együtt.
Tudom, lányok között is van ilyen. De durva, hogy a szülő megy intézkedni a gyerekük helyett!
17.29-re
Teljesen igazad van. Én nem ilyen vagyok, 20 éves korom óta saját magam intézem az összes ügyemet, és hát elég furcsán néznek rám egy-két helyen, hogy jé, te ezt el tudod intézni. Erre azt szoktam mondani, hogy van szám, és megtanultam beszélni, ezzel a kettővel mindent el lehet intézni. Csak akarni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!