Sorstársaim, ti szombaton vagy vasárnap szoktatok következő hétre tanulni? Hány órát?
Elnézést hogy így nem sorstársként, de láttam, hogy nem igazán érkezik válasz.
Szóval nyilván nem az számít hogy ki mennyit szokott, hiszen a válaszadók többsége aligha jó tanuló.
Annyit kell készülni a következő hétre, amennyi szükséges ahhoz, hogy könnyebb legyen a heted, könnyebb legyen jó jegyet szerezni. Hogy mikor pályakezdőként, felnőttként, családos emberként, nyugdíjasként visszanézel, ne kelljen szívnod a fogad, hogy bár jobban tanultam volna, nem szívtam volna annyit az életben. Nagyon rossz ám a nyolcadik munkahelyről is repülni próbaidő alatt, látni a családodat szegénységben, mert nem tudod biztosítani a megfelelő életszínvonalat nekik, és így tovább. :)
Persze lehet hogy azért kérdezted, mert színötös vagy, csak kíváncsi vagy, hogy másnak hány órányi hétvégi tanulás kell ehhez.. Ez esetben bocsi, mindenesetre a válasz talán másnak hasznosabb! :D
Vasárnap szoktam, de csak következő napra, vagyis hétfőre. A hétfő nem túl nehéz nap, max angolt kell tanulni, esetleg magyart vagy matekot, de azt ritkán...
Úgyhogy szerencsére nem túl sokat. Általában kerek 0 percet, csak annyi, hogy megcsinálom a házikat...
14/L 8.o
Igen, szoktam tanulni. Meg most büntetésben is vagyok, szóval ki is használom ha már itt tartunk. Egy hónapig mindenki békén hagy :)
Meg most alapból beteg vagyok, itthon is voltam és felhalmozódott nagyon sok dolgozat. Matek, angol, nyelvtan, hardver, adatbázis... ezekre kell felkészülnöm, a nyelvtan az amire többet kell tanulni meg a matek az ami kicsit nehezebb..
Változó, hogy mennyit tanulok.
18/N
Szombatonként csinálom meg a házit és bemagolom a magolni valót, vasárnap pedig átismétlem.Néha,ha nagyon unatkozom,akkor elolvasom a keddre,szerdára tanulandót is..
Naponta kb 2órát töltök tanulással. Egy színötös 14/L
Egyetemen, vizsgaidőszakban majd tanultok minden nap legalább 15 órában, egy 5-ösért...vagy még többet is :)
Én is ritkán tanultam hétvégén az az igazság. Utólag visszanézve megkönnyíthettem volna a dolgomat, ha kicsit többet tanulok, csak, hogy hét közbe ne kelljen szívni...
Persze így is mindig 2.-3. tanuló voltam, de könnyebb lett volna rendszeresen mindig előre gondolni kicsit.
Persze erre nem most fogtok rá jönni, hanem néhány év múlva, mondjuk az egyetemen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!