Mit fogtok csinálni a hétvégén? És vasárnap este?
Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 18:45
1/17 anonim válasza:
Itt roh@dok a GYK előtt, és jókat röhögök miután lehordtam a fát a pincébe.
2/17 anonim válasza:
olyan unalmas ez a kérdés, szinte minden pénteken megkérdezi valaki... amúgymeg holnap megyek vásárolni a barátnőmmel, és aztán vasárnap meg tanulok..
3/17 anonim válasza:
nemtom egyelőre. előző két hétvégén bulizni voltam most tartok egy lazulós-filmnézős-pizzázós hétvégét :) aztán lehet megint elhívnak valahova
14f
4/17 anonim válasza:
Holnap Cagivát szerelünk, aztán megyek ilye nfőzős bulira, estefelé nem tudom... Vasárnap folytatjuk a Cagivát és tanulok. Rövid ez a két nap. :(
5/17 anonim válasza:
Holnap megyek osztálytársam szülinapjára :D ezt kapd ki 3-as ikrek :D 1 lány és két fiú és fogalmam sincs,hogy mit veszek :P majd 2 fele hazatántorgok és vasárnap meg tanulok történelemből mert szerdán írunk.
6/17 anonim válasza:
ma 20:05
Mito? Elefant? Freccia? :D stb
7/17 anonim válasza:
Holnap: Délelőtt szülinapi ajándékot veszek, meg elmegyek zeneiskolai kórusra, délután vásárolok ruhákat, aztán 4re megyek szülinapra, és nem tom meddig [vagyis nagyjából tom...de nem merem leírni mert lepontoznak xD]
Vasárnap: Elmegyek a kutyáimhoz, akik a mamám házánál vannak [sajnos a mamám már meghalt :S ], meg tanulok
asszem ennyi.
13,5/L
8/17 anonim válasza:
holnap: tanulok.:S
vasárnap: meek pestre kirándulni megnézzük a sulival az Egyiptomi fáraókat 3D-ben után go Corvinus Eygetem aztán Westend v Mamut és Go hazaa.:D ésmég egy kis tanulás meg kockulás.:D
9/17 anonim válasza:
ma 20:31 - Mito Evo2. TDR-es gyerek vagy?
10/17 anonim válasza:
Holnap nagyshopping anyuval, vasárnap meg tanulás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!