Mit fogtok csinálni a hétvégén? És vasárnap este?
Kipihenem ezt a nagyon-nagyon hosszú hetet. Alig aludtam múlthét szombat óta és minden nap nagyon sűrű programom volt. Rohadtul lefáradtam, de megérte. :) <3
15/l
Ma másnaposság és alvás meg lovaglás meg lehet este buli de nem valószínű. Hnap még nem tudom, elviszem a kutyát sétálni, takarítok, tanulgatok, alszom.
15/L
Ma:
Tanulok, mert hétfőn 3 fontos témazárót írok, illetve két tantárgyból egész órás felelés lesz.Délben jön papám, beszélgetek vele, ebédelünk stb. Ebéd után elmosogatok, elpakolok a konyhában, majd neki ülök a 3 kidolgozandó tételemnek, amit jövőhéten kell leadni.Ha lesz valami jó kézimeccs a tv-ben megnézem, vagy egy filmet, este pedig az X-faktort.
Holnap:kitakarítom a szobámat,rendet rakok,tanulok,mert kedden,szerdán és csütörtökön is egy csomó dogát írunk.Segítek anyumnak, ha kell, filmet nézek, pihenek.
Nagyon fáradt vagyok, úgyhogy - egyébként sem járok bulizni - ,de most végképp nem, hogy tudjak pihenni.
Ma jön még nővérem is haza, vele is szeretnék beszélgetni, mert olyan ritkán jut rá időnk!
15/L
tegnap 21:55
Talált süllyedt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!