Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit fogtok csinálni a hétvégén...

Mit fogtok csinálni a hétvégén? És vasárnap este?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 18:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különöset. Átjön az egyik barátnőm, elmegyek anyukámmal vásárolni, tanulok és pihenek.
2010. nov. 19. 22:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kipihenem ezt a nagyon-nagyon hosszú hetet. Alig aludtam múlthét szombat óta és minden nap nagyon sűrű programom volt. Rohadtul lefáradtam, de megérte. :) <3

15/l

2010. nov. 19. 22:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ma másnaposság és alvás meg lovaglás meg lehet este buli de nem valószínű. Hnap még nem tudom, elviszem a kutyát sétálni, takarítok, tanulgatok, alszom.

15/L

2010. nov. 20. 08:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Ma:

Tanulok, mert hétfőn 3 fontos témazárót írok, illetve két tantárgyból egész órás felelés lesz.Délben jön papám, beszélgetek vele, ebédelünk stb. Ebéd után elmosogatok, elpakolok a konyhában, majd neki ülök a 3 kidolgozandó tételemnek, amit jövőhéten kell leadni.Ha lesz valami jó kézimeccs a tv-ben megnézem, vagy egy filmet, este pedig az X-faktort.

Holnap:kitakarítom a szobámat,rendet rakok,tanulok,mert kedden,szerdán és csütörtökön is egy csomó dogát írunk.Segítek anyumnak, ha kell, filmet nézek, pihenek.

Nagyon fáradt vagyok, úgyhogy - egyébként sem járok bulizni - ,de most végképp nem, hogy tudjak pihenni.

Ma jön még nővérem is haza, vele is szeretnék beszélgetni, mert olyan ritkán jut rá időnk!

15/L

2010. nov. 20. 08:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Húú.Hát tegnap randim volt,ma bahiába lesz koncert,odamegyek,holnap meg pihenek és tanulok (:
2010. nov. 20. 11:13
 16/17 anonim ***** válasza:
77%

tegnap 21:55

Talált süllyedt! :-)

2010. nov. 20. 11:52
 17/17 anonim válasza:
úgy volt hogy a barátaimmal lógok csak már utálnak :/
2010. dec. 7. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!