Mit fogtok csinálni a hétvégén?
Én (általában) vasárnap szoktam tanulni, mert pénteken este, illetve szombaton semmi kedvem az iskolára gondolni...:)
Ilyenkor inkább megnézek valami jó kis filmet, biciklizek, olvasok, néha Anyukámmal kirándulunk, sétálunk.
Köszi a választ !
Nekem is a terveim között van, hogy "jó későn" kelek. Úgy 9 óra felé...:D
Várom a további válaszokat !
Hát én szerintem semmi különöset. Itthon leszek, gépezek, tévézek, olvasok, tanulok.
Egyébként néha elmegyek vásárolni, ha kell valami, vagy szervezünk valami programot a barátaimmal vagy a szüleimmel. Vagy az egyik barátnőmmel találkozom, akivel nem járunk már egy suliba, de gyakran beszélünk. :)
Az a helyzet, hogy általában én elfáradok a hét végéra, és hétvégén mér csak pihenni van kedvem. xD
15/L
Én holnap délelőtt megcsinálom a leckét meg mindent a sulira.Minnél hamarabb le akarom tudni:D
Délután segítek itthon ha kell vagy csinálok vmit.Késődélután meg valószínűleg megyünk ki a szüleimmel mert városi rendezvény lesz.Koncertek lesznek meg ilyenek aztán ki szoktunk nézni:P
Vasárnap addig alszok ameddig bírok.Utána hajat mosok,körmöt festek,pakolászok.Készülök a hétfőre.
Ja,és most úgy készülök a sulira,hogy amiből tudok már keddre is készülök,mert hétfő délutánra van programom.Megyek Pestre a családommal.Remélhetőleg vásárolgatok is majd:P
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!