Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyermekkori önmagad, vajon ma...

Gyermekkori önmagad, vajon ma büszke lenne rád?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 20:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:

a valaszom: isis.......

amiert nem: altalanosban nagyon jol tanultam,de 7-8ba jott egy osztfon. csere aki a matertanarom es kemia is volt.. ereztette velem hogy utal,en is utaltam valamit nem ertettem nem segitett,megalazott stb... igy be sem jartam az iskolaba mar..orultem hogy nme huztak meg matekbol es kemiabol.. annyira utaltam ezt a tantargyat hogy huu.. gimibe akartam menni,nem vettek fel,felvettek kozdazdasagira ( nagy nagy nehezen..............) de nem jott be,orvos akartam lenni vagy nover ( sokat voltam korhazban..) de nem sikerult.. aztan pedig mivel sokat foztem sutottem ( IMADOM :D) eltervztem hogy szakacs leszek.. tesom olaszban lakik 20 eve,4 eve jottem ki anyuval ide,elvegeztem a sulit diplomam lett( szakacs,pincer,recepcios..) szoval felig sikerult az almom..

gyerekkori onmagam nem lenne ram buszke...... nem igy terveztem az eletemet.. itt vagyok hogy dolgozom napi 10-12 orakat,voltam olyan ferfival aki kihasznalt de enm vttem eszre,nem ertem el ezidaig semmit sem amit igazan akartam..... talan meg elerhetem fiatal vagyok 18 eves,meglatjuk.. lehet hogy lessz ( lenne) meg ram buszke az en onmagam.. :-)

2014. aug. 14. 21:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!