Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyermekkori önmagad, vajon ma...

Gyermekkori önmagad, vajon ma büszke lenne rád?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 20:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
100%
Ha felfogná, hogy miből mivé lettem, és milyen hosszú és utat tettem meg eddig, akkor nagyon is.
2013. nov. 17. 18:43
 32/71 anonim ***** válasza:
100%
hát nem, cseppet sem lenne az :(
2013. nov. 17. 19:04
 33/71 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem az enyém sem.
2013. nov. 17. 19:09
 34/71 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Pont az lettem, akit gyerekként gondoltam hogy leszek. Egy link, tróger alak...
2013. nov. 17. 19:25
 35/71 anonim ***** válasza:
100%

Amire büszke lenne: 25 évesen már 1 éve férjnél vagyok és jó munkahelyem van, azt dolgzom, amire már gyerekkoromban is vágytam. A férjem jóképű, szőke, kékszemű, kedves, romantikus, odadó( ahogy mindig is mondtam) és imádjuk egymást. Van egy kutyám és egy cicám, ezt is mindig mondtam, hogy lesz. Nagyon szép, otthonos a lakásunk.

Amire nem lenne büszke: gyerekként is nagyon hajlamos voltam a hízásra, kicsit duci voltam, aztán 13 évesen elkezdtem fogyózni, aztán egész 22-23 éves koromig állandó fogyókúrában voltam, mindig nagyon kellett figyeljek, hogy mit eszem. Sajnos 23 évesen eléggé elhíztam, aztán 24 évesen lefogytam 16 kilót, csinos lettem, de azóta megint elengedtem kicsit magam és 6 kiló visszajött:( Jó, nem vagyok most se nagyon kövér, de egy 6-8 kiló felesleg megvan és egyszerűen nincs kitartásom, hogy leadjam. Ezt nagyon szégyelném a tinikori énem előtt, benne annyi kitartás volt, amennyi azt hiszem bennem már sosem lesz. Egyszerűen már belefáradtam az állandó fogyókúrába, életmódváltázba, mindenbe. De elég picit elengednem magam és jönnek fel a kilók:(

A másik, amire talán nem lenne büszke, hogy alig vannak már barátaim. Vagyis a barátnőim még mindig megvannak, és arra büszke is vagyok nagyon, hogy még midnig ugyanúgy szeretjük egymást, mint 10 éve, de sajnos mind elköltöztek a városból, nagyon ritkán tudunk találkozni. A régi bulizós, piálós haveri körömből meg kiléptem, erre lehet ő nem lenne büszke, de én az vagyok:) Így nagyrészt állandóan a férjemmel vagyok, ritkán találkozom másokkal. Mondjuk még barátnőimnek tudom nevezni a 3 kolleganőmet, és az, hogy minden nap velük vagyok nekem elég is, azonkívűl jobban szeretek a férjemmel lenni. A régi énemnek rengeteg barátja, haverja volt, mindenkit ismertem, állandóan buliztam, mindig mentem mindenhova, de ez azért természetes, hogy 25 évesen, férjes assoznyként nem csinálom.

A másik, amire lehet nem lenne büszke, az, hogy nincs még gyerekem, mindig fiatal anyuka akartam lenni, régen úgy gondoltam, hogy 22-23 évesen már anyuka akarok lenni. Mostmeg még legalább 2 évig nem akarok(vagyis akarnék, csak a munkámat nem akarom otthagyni még)

Kb ennyi jut most eszembe, de nagyon jó kérdés volt, jó volt ezen elgondolkozni:)

2013. nov. 17. 19:43
 36/71 anonim ***** válasza:
100%
én nem látnám értelmét felnőni annyira elszomorodnék
2013. dec. 15. 23:05
 37/71 anonim válasza:

Nem.Sajnos nem.

Nem sikerült 3 nyelvet megtanulnom,nem lettem ügyvéd és férjet se szerettem volna,eltávolodtam anyukámtól is.

2013. dec. 15. 23:24
 38/71 anonim ***** válasza:
42%
Büszke lenne. Sikeres ember vagyok. Már fiatalabb koromban is az voltam. Jól tanultam, jó eredményeket értem el, mindig kiálltam magamért. Ez most is így van. Minden helyzetben kiállok az igazamért, és elég törtető típus vagyok. Ezért is tartok ott, ahol. Mert mindig kinyitom a szám, bátor vagyok, merész, nem ijedek meg attól, hogy meg kell valósítani az álmaim. Úgy gondolom, hogy egy csendes, elnyomható ember nem juthat túl messzire az életben, vagy egy szakmai ranglétrán. Mivel az erősebb személyiségek, amilyen én is vagyok el is nyomjuk, hisz hagyja. Szóval igen, büszke lenne rám, mert egy erős nő vagyok, stabil anyagi háttérrel amit önerőből értem el, és nem azzal, hogy jó helyre házasodtam. Egyelőre nem vagyok férjnél, bár kapcsolatom van, egyelőre nem tervezem, hogy továbblépjünk erről a szintről, a gyerek pedig szintén nem szerepel még talán a 10 éves tervben sem. Jelenleg épp azon dolgozom, hogy ha egyszer szülök, annak a gyereknek minél jobb élete lehessen. Addig pedig kiélvezem a sajátomat utazással, szórakozással. Nincs okom panaszkodni, nagyon jó életem van, olyan, amilyet már gyerekként is képzeltem magamnak. És ezt elértem. Szóval azt gondolom, hogy büszke lenne rám a gyermekkori énem.
2013. dec. 16. 00:48
 39/71 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem:) Csalódott lenne, hogy nem lettem se rocksztár, se horrorregény-író (így kell írni, ugye?), viszont csajos kis magassarkús nő lettem, holott kiskoromban úgy gondoltam, életem végéig dorkós, fiús lány leszek.
2013. dec. 16. 07:23
 40/71 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Fantasztikusan jó a kérdése! Kevés ilyen jó kérdéssel találkozom! Kár, hogy a kérdésért nem jár zöld kéz!

Valószínűleg nem lenne elégedett, mert szebb nőt képzelt el, mint aki vagyok. És amiatt is csalódott lenne, hogy miért nem költi önmagam az összes fizetését édességre!

De a kicsit nagyobb önmagam (kiskamasz) is csalódott lenne, mert ő is egy csinosabb nőt szeretne látni, meg szerinte a mostani önmagam sokszor beszél feleslegesen, és sokat.

Nem lettem állatorvos, szerintem az a kislány emitt is szomorú lenne, de sok állatom volt (kutya, tengerimalacok,teknős,degu), amiért büszke lehetne rám...

Gyerekként nem voltak olyan vágyaim, hogy sikeres legyek, és szép ruhába menjek férjhez, meg gazdag legyek, szerintem a gyerekeknél ez nem lényeges...

Szóval csalódott lenne, de mint felnőtt önmagam már nem vagyok csalódott, szerintem gyerekként kritikusabb lennék magamhoz, mint most felőttként:)

2013. dec. 16. 07:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!