Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyermekkori önmagad, vajon ma...

Gyermekkori önmagad, vajon ma büszke lenne rád?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 20:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
100%

En egyertelmuen nagyobbat futottam, mint amire kiskoromban gondoltam. (2 egyetem, kulfoldi melo, azzal foglalkozom, amit szeretek)

Csaladom gyonyoru, felesegemet szeretem. Bearnyekolja az a kis hitel, ami meg maradt, de hat nem lehet minden tokeletes. Mar csak egy kislany(3. gyerek) hianyozna az eletembol.

2013. dec. 16. 09:08
 42/71 anonim válasza:
100%

azt mondaná:

"Ezigen 'Édesapa!" Csak maradj is életben! (a hobbim nem éppen veszélytelen)

2013. dec. 16. 11:04
 43/71 anonim ***** válasza:

Ami negatívat csináltam,az egyértelműen következett az abnormális szülői tiltásból

(pl.16 évesen egész napra bezártak az egész nyári szünetben,mert töriből csak 3-ast kaptamez volt az ürügy,,19 évesen a szerelmes levelem anyám levitte a rendőrségre,nem engedte felbontani,mert levélbombával fel akarnak robbantani stb)

amióta felnőtt lettem tőlük távol minden sikerül...

Amennyi ostobaságot meg magamnak tulajdonítok,annyin meg át kell esni,hiszen nem vagyunk tökéletesek,az elég unalmas lenne.

2013. dec. 16. 11:28
 44/71 anonim ***** válasza:

Nem

De az nem jelenti azt, hogy most probléma lenne az életemmel...

Teljesen mást akartam gyerekként, mint most.

Gyerekként (9-16) nem akartamgyereket, családot, a karrierista sinlgli mintaképét akartam megtestesíteni( igen, már 10 körül is, volt is ebből pszichológiai kérdés nálam)

Most férjnél vagyok, igazából aminek nem örülök, hogy munkát keresek:(, de családot, gyerekeket szeretnék, szeretnének...

2013. dec. 16. 11:49
 45/71 anonim ***** válasza:
Mármint" szeretnénk"
2013. dec. 16. 14:59
 46/71 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de azt hiszem ez kölcsönös.
2013. dec. 16. 15:50
 47/71 anonim ***** válasza:
100%

Anyám!!!Nem lenne!!!

Belegondolni is rossz,nem hogy leírni,de tessék,megérdemlem,h.a végén el is olvassam!

Állatorvos szeretett volna lenni,nyelvvizsgázni.

Képzőművészetibe mentem,majd otthagytam.Párkapcsolatilag jobbnál jobbakat fogtam ki.Szégyellem magam saját magam előtt!Nincs lakásom mert egy kedvesem nyakamba varrt 8millát amit nem fizetett és miatta rajtam követelték/követelik.Ezért nem tudok lakást venni,albérletben élünk,van egy kisfiam,Ő az egyetlen akire büszke vagyok!Gyerekként talán Rá büszke lenne,rám nem!

2013. dec. 16. 18:04
 48/71 Frigg ***** válasza:
100%

Hát.. van olyan dolog, aminek nagyon örülne, büszke lenne rá, hogy elértem az egyik nagy álmomat. Viszont van olyan dolog is, amire "egyikünk" se büszke.

23/N

2013. dec. 16. 18:05
 49/71 anonim ***** válasza:
100%
A gyermekkori önmagam fejbe lőné magát.
2013. dec. 24. 18:14
 50/71 anonim ***** válasza:
100%
Igen! A szüleim vertek, szavakkal aláztak, mindig azt mondták sose viszem semmire, hülye vagyok mindenhez- most, 28 éves vagyok, lakásom, autom van, francia diplomát szereztem, Franciaországban élek, bejártam a világot, van férjem és kismama vagyok!
2013. dec. 24. 18:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!