Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyermekkori önmagad, vajon ma...

Gyermekkori önmagad, vajon ma büszke lenne rád?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 20:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim válasza:
100%
Nem! Mert nem régész leszek, hanem üzletember! 22/F
2013. dec. 24. 20:28
 52/71 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, mert amiken keresztülmentem, szerencse, hogy csak idegösszeroppanás közelében vagyok, és nem ártottam magamnak. Arra viszont nem lenne büszke, hogy megbántom a szeretteimet, és állandóan elégedetlenkedek, és csak a negatívumot veszem észre.
2013. dec. 24. 21:50
 53/71 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekkori önmagam túlélte a gyerekkort, mert reménykedett a jövőbe, és az álmokba.

Felnőttként csak csalódott vagyok, mert az álmok nem jöttek össze.

Hogy büszke lenne e rám a fiatalkori énem? Valahol igen, mert annyi mindent el kellett viselnem, hogy kénytelen voltam gyorsan felnőni, viszont csalódtam a jövőbe, csalódtam a felnőtt létbe, csalódtam az igazságosságba, csalódtam mindenbe és sajnos nagyon sok emberben.

Mennyire hittem régebben, hogy a jó győz, a szorgos munka meghozza a jutalmát, aki tanul, sikeres lesz...stb, de rá kellett döbbennem, hogy a jó nem győz, csak kihasználják, ahogy a szorgos munkát is. A sikeresség kimerül egy egyszerű növényke szaporításába.

2013. dec. 24. 21:51
 54/71 anonim ***** válasza:
Nekem szinte semmi se jött be abból, amit gyerekként elképzeltem, pedig voltak köztük reális célok is. (Egyedül a pályaválasztás sikerült, de az se ovis kori, hanem 8. osztályban döntöttem így.) Ugyanakkor nem panaszkodom, mert eddig egész tűrhetően, mondhatni jól alakult az életem. Persze van, amire azt mondom, hogy mostani fejjel máshogy csinálnám, de ha akkor máshogy csinálom, nem lennék most olyan, amilyen... Szóval a fene tudja...
2013. dec. 25. 00:03
 55/71 anonim válasza:
100%

Gyermekkori énem és az édesanyám is fentről büszke a mostani énemre. A sok szörnyűség, amit az élet elém állított, önhibámon kívül, úgy viseltem, mint senki más. Mélyből, teljes erővel feltörtem és szeretem a mostani énemet :)

19/L

2013. dec. 25. 01:47
 56/71 anonim ***** válasza:
100%

Néhány dolog tetszene "neki", néhány dolog nem. Felnézne rám, amiért tettem olyan dolgokat, amiket nem képzeltem magamról akkor még, hogy képes lehetek rá (elvégezni a fősulit, saját lábamra állni)Néhány dologra azt mondaná, "na igen, tudtam, hogy ez lesz" (jelenleg takarítónő vagyok) Néhány dologra azt mondaná "csak reméltem, hogy így lesz" Van férjem, aki jó ember, szeretjük egymást, van egy lányunk, imádjuk és most várjuk a kistesót (mindig is 2 gyereket akartam egy férjjel és egy takaros kis házzal) és pár hónapja vettük meg az otthonunkat. Néhány dologra azt mondaná "tudtam, hogy küzdeni fogsz és próbálszt majd minden akadályt legyűrni" Sok mindenen keresztül mentünk, de mindig felálltunk. És most tanulok, hogy jobb munkám lehessen. Néhány dologra azt mondaná "soha életemben nem gondoltam volna, hogy ilyet teszel" Külföldre költöztünk 6 évvel ez előtt, én, aki gyerekkoromban a sarki boltot nem találtam, én, aki azt gondolta, hogy életemben nem hagyom el a várost, most több ezer kilométerre lakok onnan.

De tettem és teszek olyan dolgokat, amikre azt mondaná "szégyllem, hogy ilyen "leszek" " Néhány tulajdonságomra nem vagyok túl büszke és néha teszek dolgokat, ami kiskoromban nagyon nem tartozott a nézeteim közé.

2013. dec. 25. 12:39
 57/71 anonim ***** válasza:
Igen, büszke lenne. Eléggé mélyről, zaklatással teli gyerekkorból értem erre a szintre. Férjem, 2 gyermekem, szerető családom van és megszületett az első unokám is. Amit elértem azt a gyerekkori álmaimnak, az akaratomnak, a kitartásomnak és annak köszönhetem, hogy mindig nyitott voltam a változásokra. A munkám kötetlen és 50 éves korom körül 2 hobbit is elkezdhettem űzni: festeni és énekelni:-)
2013. dec. 25. 19:59
 58/71 anonim ***** válasza:
100%

Aztamindenit, de jó kérdés!

Jó visszahelyezkedni gyerekkori énembe, az akkori jövőképemet felidézni, a fantáziámat, a félelmeimet.

Hogy nem lettem állatorvos, sem etológos,az csalódás lenne neki.

Hogy kinőtt a cicim, felnőtt nő lettem, hát az elkápráztatná, mert el sem tudta képzelni :)

Hogy végigcsináltam a tanulmányaimat, nem kellett alantas munkát vállalnom,lett két diplomám, az elégedettséggel töltené el.

A legnagyobb csalódása (és az enyém is) az lenne, hogy nem lett 4-5 lurkóm, hanem egyedül vagyok...

Hogy személyiségfejlődésemben mi mindenen mentem keresztül, mekkora utat megtettem, azt nem értené, csak pislogna. (De felnőtt énem büszke, sok munkám van benne).

A foglalkozásaimra, szakmabeli sikerekre szintén csak pislogna, azt sem tudta, hogy ilyen dolgok léteznek. De talán imponálna neki, hogy jó vagyok valamiben, még ha nem is értené.

Ja és az azért megkönnyebbülés lenne neki, hogy már nem vagyok annyira zárkózott, könnyebben barátkozom.

Nagyon meglepődne az alkotásaimon, mert nem voltak ilyen irányú fantáziái.

Igen, nagyon elszomorítaná, hogy magányosnak lát.......

..........

Köszönöm a kérdést!!!

2013. dec. 26. 01:06
 59/71 anonim ***** válasza:
100%

igen, mert én magamra jelenleg is büszke vagyok. Ha csak az érettségi előtt álló énemre gondolok, ami nem volt még 5 éve sem, azt se tudtam merre tovább, beixeltem egy egyetemet, de nem is érdekelt, a pasim épp elhagyott, folyton spórolnom kellett..

Ehhez képest külföldön tanulok, igaz nem sikerült elsőre megtalálni az álomszakomat, de most a helyemen vagyok, van egy szuper munkám, eltartom magam és szűkölködnöm sem kell, van egy nagyon rendes barátom, de a legbüszkébb valóban arra vagyok, h megállom a helyem külföldön, ez volt mindig az álmom

2014. febr. 20. 01:10
 60/71 anonim ***** válasza:
100%

Hát...hogy büszke, az túlzás, de szégyenkeznie sem kellene. Ami a magánéletet illeti, arra büszke lehetne,a párkapcsolatom mondhatni tökéletes, minden szempontból. :) De jobban fizető állásról álmodott, több pénzről, jobb megélhetésről.

Nem panaszkodhatna azért, végülis kijártam az egyetemet, van munkám, még ha nem is olyan nagy szám, azért mégsem minimálbér...van autóm, félig-meddig már lakásom is, szóval mindent összevetve, szerintem elégedett lenne.

2014. febr. 20. 11:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!