Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyermekkori önmagad, vajon ma...

Gyermekkori önmagad, vajon ma büszke lenne rád?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 20:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
94%
Nem. De tudná, hogy ezen az úton végig kellett mennem...
2013. máj. 30. 21:05
 12/71 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon csinos, csajszis volt a gyerek énem, aztán középsuliban olyan társaságba kerültem ahol nem ez volt a mérvadó. Abbahagytam a sportot, amitől eléggé elhíztam, elhittem hogy minek az, elkezdtem sportosabb ruhákat hordani, elhagytam az ékszereimet...

Most tanulok lánynak lenni szinte, és elég nehéz :) Más miatt nem szégyenkezne a gyerekkori énem, talán azt mondaná hogy legyek kitartóbb meg motiváltabb.

2013. máj. 30. 21:15
 13/71 anonim ***** válasza:
100%

Büszke lenne, mert arra haladok, amerre gondolta, hogy fogunk.

De fogná a fejét néhány ciki helyzeten, amibe kerültem. :))

2013. máj. 30. 21:46
 14/71 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, de nagyon megijedne. A körülményekhez képest úgy tűnik sokra vittem, de rengeteg rossz dolog történt velem az utóbbi időben, még állom a sarat, de még nem tudom meddig bírom cérnával.
2013. máj. 30. 22:21
 15/71 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt. Semmire nem lenne büszke sajnos.
2013. máj. 30. 22:26
 16/71 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a mi a jellememet, a pátkapcsolatomat illeti :)

Nem, ami az ambícióimat, de egyrészt egy taknyos honnan tudhatta volna milyen az élet, másrészt meg úgyse adom fel >:D

2013. máj. 30. 22:33
 17/71 dani900 ***** válasza:
100%
A gyerekkori énem büszke lenne rám, mert az még eléggé felszínes látásmódban látná a világot, és ha visszagondolok, és az akkori énem megtudná, mivel foglalkozom, és mim van már, arra büszke lenne, de akkor még nagyon csőlátásom volt, tehát az igazán fontos dolgokat nem tudtam, és nem tudtam, mitől lehetek boldog....tehát, a lényeg, hogy büszke lenne, de a mostani énem nem az sok tekintetben, de dolgozom az ügyön.
2013. máj. 30. 22:38
 18/71 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem lenne rám büszke.A magánéletem viharos,a munkám nem túl nyerő,átlagos életet élek,elég szűkösen,és bár azért már van valamim,és elértem valamit az életben,de egész mást várt volna tőlem.Mondjuk a mostani énem azért egy picit büszke rám...:-)
2013. máj. 30. 23:01
 19/71 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2013. máj. 30. 23:15
 20/71 anonim ***** válasza:
100%
Büszke lenne, mert kiskora óta ügyvéd szeretne lenni, és már csak hetek választanak el ettől :) Persze, néhány húzósabb bulis éjszaka láttán biztos csóválná a fejét :D De összességében elégedett lenne.
2013. máj. 31. 00:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!