Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van gyermekkori traumátok?

Van gyermekkori traumátok?

Figyelt kérdés
Hisztek abban hogy egy valamilyen trauma éri a gyereket kihathat az esetleg a későbbiekben az életére?

2013. jan. 3. 20:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%
Még a méhen belüli trauma is. Akár emlékszünk rá, akár nem :)
2013. jan. 3. 20:03
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nincs olyan akinek nincs....
2013. jan. 3. 20:04
 3/25 anonim ***** válasza:
86%
Persze, azóta is próbálom feldolgozni.
2013. jan. 3. 20:05
 4/25 anonim ***** válasza:
87%
Nekem egy balesetem volt, ami kihatott az egész életemre. Még mindig kísért, és egyre erősebben. Pont az elmúlt hónapokban kezdtem el gondolkodni egyre erősebben azon, hogy szakember segítségét kérem...
2013. jan. 3. 20:06
 5/25 anonim ***** válasza:
92%
Igaza van a másodiknak nincs olyan akinek nincs.
2013. jan. 3. 20:06
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Van,szinte csak az van.Ezért lettem olyan,hogy csak azért is megállok a lábamon,csak azért is dolgozom, és csakazért sem iszom.

Meg kell tanulni jóvá fordítani az akkor ért traumákat és nem belesüppedni.

2013. jan. 3. 20:07
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskola első osztályába jártam amikor az egyik tejfogam begyulladt, még az arcom is bedagadt. El is vittek a gyermekfogorvoshoz, és a doki fogta magát és a gyulladt fogat úgy ahogy volt egy rántással kitépte. Még ma is emlékszem hogy mennyire kiabáltam, mennyire fájt, és nagyon sírtam. Azóta rettegek a fogorvosoktól. Annyira rettegek tőlük, hogy ma 40 évesen foghíjas lettem, és bár szégyellem de ma sem merek fogorvoshoz menni.. A gyerekkri trauma megtette a hatását..
2013. jan. 3. 20:19
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de sokáig nem volt tudatos. 40 év kellett rá hogy megértsem, milyen lettem olyan, amilyen.
2013. jan. 3. 20:20
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Az egész gyerekkorom egy trauma. Igencsak kihat, de találtam egy könyvet és egyre jobban feldolgozom. Sokszor tör rám a sírhatnék, rendkívül érzékeny vagyok, de ugyanakkor erős is. :) 18L
2013. jan. 3. 20:21
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Van és Nekem is az volt az első gondolatom,hogy "Kinek nincs?" És ez tény,hogy a gyerekkorod határozza meg az egész hátralévő Életedet is. Minden formában...
2013. jan. 3. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!