Van gyermekkori traumátok?
Figyelt kérdés
Hisztek abban hogy egy valamilyen trauma éri a gyereket kihathat az esetleg a későbbiekben az életére?2013. jan. 3. 20:01
1/25 anonim válasza:
Még a méhen belüli trauma is. Akár emlékszünk rá, akár nem :)
2/25 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan akinek nincs....
3/25 anonim válasza:
Persze, azóta is próbálom feldolgozni.
4/25 anonim válasza:
Nekem egy balesetem volt, ami kihatott az egész életemre. Még mindig kísért, és egyre erősebben. Pont az elmúlt hónapokban kezdtem el gondolkodni egyre erősebben azon, hogy szakember segítségét kérem...
5/25 anonim válasza:
Igaza van a másodiknak nincs olyan akinek nincs.
6/25 anonim válasza:
Van,szinte csak az van.Ezért lettem olyan,hogy csak azért is megállok a lábamon,csak azért is dolgozom, és csakazért sem iszom.
Meg kell tanulni jóvá fordítani az akkor ért traumákat és nem belesüppedni.
7/25 anonim válasza:
Általános iskola első osztályába jártam amikor az egyik tejfogam begyulladt, még az arcom is bedagadt. El is vittek a gyermekfogorvoshoz, és a doki fogta magát és a gyulladt fogat úgy ahogy volt egy rántással kitépte. Még ma is emlékszem hogy mennyire kiabáltam, mennyire fájt, és nagyon sírtam. Azóta rettegek a fogorvosoktól. Annyira rettegek tőlük, hogy ma 40 évesen foghíjas lettem, és bár szégyellem de ma sem merek fogorvoshoz menni.. A gyerekkri trauma megtette a hatását..
8/25 anonim válasza:
Igen, de sokáig nem volt tudatos. 40 év kellett rá hogy megértsem, milyen lettem olyan, amilyen.
9/25 anonim válasza:
Az egész gyerekkorom egy trauma. Igencsak kihat, de találtam egy könyvet és egyre jobban feldolgozom. Sokszor tör rám a sírhatnék, rendkívül érzékeny vagyok, de ugyanakkor erős is. :) 18L
10/25 anonim válasza:
Van és Nekem is az volt az első gondolatom,hogy "Kinek nincs?" És ez tény,hogy a gyerekkorod határozza meg az egész hátralévő Életedet is. Minden formában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!