Közeledik az esküvőm napja. A párommal közös életünket 30 km-rel a szülőfalumtól fogjuk élni. Kissé távol gyermekkori barátnőimtől, ismerőseimtől. Mit tegyek, h ezek a kapcsolatok ne vesszék el varázsukat és ne szakadjanak meg?
30 km?
Az én kapcsolataim 1200 km-ről sem szakadtak meg.
Na meg itt az internet..
ha igazi a barátságotok, ez a 30km nem fog titeket elszakítani egymástól. Ez egyáltalán nincs messze.nekem van egy középiskolai barátnőm, aki 80 km re lakik tőlem (koleszosok voltunk) és a mai napig tartjuk a kapcsolatot, igaz ritkán találkozunk,de msn en sokat beszélünk.
Te szerencsés vagy, hogy csak 30km, az semmi...
Én 250km-re költöztem a családomtól, barátaimtól. Eddig havonta 1szer, 2-3napra tudtam látogatóba menni. Most viszont nemsokára megszületik a kisbabám, és nem fogok tudni gyerekkel ilyen gyakran utazgatni.
Több mint 2 évvel ezelőtt költöztem el, és a barátságok nem szakadtak meg. Van internet, mobil, levél... Lehet tartani a kapcsolatot.
30km semmi, anno az egyetem és az otthonom között nagyobb volt a távolság, és naponta ingáztam többekkel.
A varázsukat nemhogy nem fogják elveszíteni, de ha lehet, még nagyobb lesz. Ügyelj arra, hogy legalább egy héten egyszer találkozzatok.
Kiskorunkban volt egy szuper dolog, amikor a barátnőknél aludtunk. Na ezt érdemes feleleveníteni. Én vettem egy felfújhatós matracot, és rendszeresen nálunk alszanak a messze lakó barátaink. Egy szobánk van csak, de barátoknál ez nem gond :) Ha bulizósak vagytok, akkor meg buli után alhat nálad egy-két barátnőd. De otthoni összeröffenéseket is lehet tartani bármilyen kis lakásban.
5 évig laktam 2500 km-re barátaimtól. Folyamatosan tartottam velük a kapcsolatot neten, mikor hazajöttem látogatóba, próbáltam találkozni, akivel csak tudtam. Most hazaköltöztem és ott folytatjuk, ahol abbahagytuk...
30km-t még biciklivel is le lehet küzdeni egy egy szép, napos hétvégén. Főleg ha félúton találkoztok:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!