Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Közeledik az esküvőm napja. A...

Közeledik az esküvőm napja. A párommal közös életünket 30 km-rel a szülőfalumtól fogjuk élni. Kissé távol gyermekkori barátnőimtől, ismerőseimtől. Mit tegyek, h ezek a kapcsolatok ne vesszék el varázsukat és ne szakadjanak meg?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tartsd a kapcsolatokat ! Telefon, internet, levél és találkák. Megbeszélhettek akár egy napot minden hónap 2. vasárnapja a tietek.

Nem kell ahhoz messzire menni, hogy a gyerekkori barátok eltávolodjanak, ha nincs fenttartva ápolva az a barátság. Változi biztos fog, mindannyiótoknak saját kis élete lesz, elfoglaltabbak lesztek, de ettől még maradhattok jóbarátok, csak dolgozzatok rajta.

2011. márc. 23. 01:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, én az óceánon túlra jöttem, évente egyszer néhány órára talizok a két legjobbammal, de tartjuk a kapcsolatot interneten. Persze a személyes kapcsi egyértelműen változni fog, ezt pedig fogadd el, akkor könyebb lesz.
2011. márc. 23. 01:56
 13/14 anonim ***** válasza:

En nyertem:) en 10023 km-re lakom es immar 8 eve eljottem otthonrol.

A mai napig olyan szoros a kapcsolat a csajokkal, ha egymas hangjat meghalljuk, vegigfut a hideg a hatamon. Nem leveleket irunk egymasnak, hanem regenyeket. Nem beszelunk minden nap, csak felevente, de akkor orakig. Amikor pedig hazautazom, onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk amikor elutaztam. Ha igazi a baratsag, akkor a holdra is mehetnel, nem fog szunni a varazs!

2011. márc. 23. 08:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Én 40 kilométerre lakok az ismerőseimtől,szülők:apa 50,anya 160 kilométer.

Apához havonta megpróbálok eljutni,anya hozzám szokott eljönni(ingyen utazik a vonaton),hát,a régi ismerőseimhez csak akkor tudok eljutni,amikor épp arra van dolgom.De az ritkán kb kéthavonta egyszer van,vagy még ritkábban.

Nem tudok ki gazdálkodni havi 2000 forintot a 44 ezremből még pluszban.Sajnos örülök,hogy élek egyenlőre,de sokszor a pénz nagy úr.Ha tehetném,hetente mennék,de sajnos nem tehetem,így inkább az internet havi 2 ezerért és annyit írunk,beszélgetünk,amennyit akarunk.Így tudtuk meg oldani.

Meg arról nem is beszélve,hogy a buszközlekedés szépen mondva sem jó.

2011. márc. 23. 09:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!