Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragszom anyámra és nem is...

Haragszom anyámra és nem is tudok megbocsátani neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy kisebb szívbetegségem ami miatt gyógyszert szedek és egy orvos azt mondta, hogy egy kisebb beavatkozással meg lehet szüntetni. Első perctől kezdve tiltakozom. Pár nap múlva meg is csinálják de ilyen nincs, ezt így nem lehet, hogy ÉN nem egyezek bele. Ez az én testem, én életem, én döntésem és senkinek nincs joga akaratom ellenére is ilyet csinálni. Az addig oké, hogy jót akar nekem de illett volna megbeszélni, hogy én mit gondolok erről. Beszéltem már az orvossal is aki csinálni fogja, kérdezte, hogy akarom-e és én nemet mondtam erre ő is meg anyám is elkezdtek erőszakoskodni, hogy de ezt meg kellene csinálni. Ez 2 hónapja történt és azóta hargszom rá/rájuk de nem tudok megbocsátani mert ez annyira nem kis dolog. Sajnos kiskorú vagyok. Vagyis fiatalkorú.
2013. máj. 28. 18:40
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
ja es, ha innen hisztinek tunik a dolog, akkor az anyukanak is nyilvan - mert nem tudja lekommunikalni rendesen, mi a fenntartasa a dologgal. humbukozik ossze vissza, hogy elmulik, meg fobias a korhaztol. latod, ezert eroszakoskodnak veled az oregek, mert hisztinek velik a velemeny kulonbsegedet.
2013. máj. 28. 20:45
 32/47 A kérdező kommentje:
Nem sertettel meg csak megjobban felidegesitetek ezzel a hisztis dologgal meg, hogy elkenyeztetett vagyok. Annyira, hogy mar most fog atmenni hisztibe. Mint mondtam mar tudom hogy csak jot akar, de mondom szazadszor is, NEKEM IS KELLENE HOGY LEGYEN BELESZOLASOM!!!!!! Ez zavar a legjobban hogy en csak akkor lettem megkeredzve de egybol le is tamadtak. F*szom kivan mar mindennel.
2013. máj. 28. 20:46
 33/47 anonim ***** válasza:
64%
oke, de ha az egesz vilag hulye, nem lehet, hogy igazabol te latod rosszul a dolgokat?
2013. máj. 28. 20:50
 34/47 A kérdező kommentje:

Azt meg vegkepp ne mondd, hogy hazudok mert nem szoktam hazudni, nem arra tanitottak. Ketten megkerdeztek, hogy miert nem akarom es azert irtam le.

De minek magyarazkodom? Csak sajat magamat idegesitem fel megjobban :S

2013. máj. 28. 20:51
 35/47 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy az egesz vilag hulye? Szerintem ilyet nem irtam... szolj ha igen.

Egyebkent te nem ugy gondolod, hogy egy ilyen esetben meg kellene kerdezni teged is, hogy mit akarsz? Ugyanis az orvos kerdesere annyit valaszoltam, hogy nem. Ebbe nincs semmi.

2013. máj. 28. 20:53
 36/47 anonim ***** válasza:

30-as: belefogalmazta volna a kérdésbe, ha a fóbiája valós lenne? Lehet, de lehet hogy nem, lehet, nem bírja kifejezni magát, egyéb problémája van. Lehet, hogy olyan problémái is vannak, amit itt le sem szeretne írni egy csapat idegennek, mégsem, akkor sem, ha ő kért tanácsot.

A válaszolók innen a gép elől se te, se más, se én, nem fogjuk tudni megmondani, én úgy gondolom, hogy a fóbiája mennyire komoly, ellenben egyre ingerültebben viselkedik, mint látod. Ehhez személyes kontaktus kell, egy orvossal, bármennyire is utálja őket, vagy más családtagokkal, akik segíthetnek. Épp ezért teljesen FELESLEGES rugdosni az interneten keresztül.

Épp ezért nem kéne hisztisnek kikiáltani, és mindenféle negatív jelzőket dobálni rá, hanem egyszerűen javasolni neki, hogy próbáljon pszichiátert keresni, vagy az anyjára hatni.

2013. máj. 28. 20:54
 37/47 anonim ***** válasza:

Ja és ha véletlen azért írta ki a kérdést, mert valójában nem akar megoldást, akkor azzal, hogy azt írjátok, hisztis, csak a tüzet szítjátok, a kommentek számát szaporítjátok.

Kérdező: Az orvosok nélkül nem fog menni. Keresd meg a pszichiátert.

2013. máj. 28. 20:55
 38/47 anonim ***** válasza:

oke, higgadalom, nem piszkalni akarlak.

kepletesen ertettem, hogy az egesz vilag hulye. remelem atment az uzenete.

en nem haragudnek, ha anyam mindenaron meg akarna muttetni. van nekem is egeszsegugyi problemam, gyerekkorom ota. sokat voltam korhazban, de sosem sikerult megharagudnom anyukamra emiatt. pedig az esetek tobbsegeben nelkulem dontott, igaz kisebb voltam. kb 16 voltam mikor kiderult egy masik baj, feleloseg teljesen befekudtem a korhazba, hogy tobb hetig kivizsgaljanak. nem szorakozasbol tettem es nem volt kellemes. lehetett volna kesobb is, de nem akartam kockaztatni, pl az anyukam miatt sem. ha nem tettem volna felelotlen lettem volna, es ugyis kezeltek volna minden bizonnyal, es valoszinuleg kenyszeritettek volna vegso soron. lehet, hogy ossze is vesztem volna mindenkivel, aki nem ert velem egyet. de amiatt valakire haragudni, mert aggodik erted, es mert jot akar neked, nagy butasag es konoksagra vall. ha tenyleg amiatt haragszol ra, mert nem hallgatott rad, akkor probald meggyozni, addig mondogasd amig valaki meg nem gondolja magat (te, vagy o). magyarazd el az allaspontod 10x, 20x, hogy megertsen. de semmikepp ne maradj vele fasirtban.

2013. máj. 28. 21:03
 39/47 A kérdező kommentje:
Ezt magyarazom mar neki miota eldontottek de mindig leordibal, hogy ne idegesitsem mar. Mar 1 egesz hetem sincs addig szoval ennek mar mindegy de nem ugy akarok menni, hogy haragszom anyamra es az orvosokra is. Ha mar bemegyek akkor ugy legyen, hogy akarjam is. Amugy regebben en is orvos akartam lenni, de mar meggondoltam magam.
2013. máj. 28. 21:10
 40/47 anonim ***** válasza:
23%
Én megértem a kérdezőt, ugyanakkor az anyukáját is. Megkönnyítené az életet, ha ezt a betegséget teljesen ki lehetne küszöbölni. Azonban értem, és tudom milyen, amikor valamiről az ember feje felett döntenek. Szerintem talán nem is az a probléma, hogy műtét lesz, hanem hogy ebbe nem volt beleszólása a kérdezőnek.
2013. máj. 28. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!