A feleségek miért nem kívánják a szexet? Miért van ez?
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom: én nagyon kívánom, a férjemnek meg elég havi 1 is. Tiszta gáz, hogy úgy kell könyörögnöm a saját férjemnek, hogy másszon már rám :(
Pedig nem hanyagolom el magam, mások által csinosnak mondott nő volnék (vagy miaszösz, mert már nem érzem magam annak).....
Én a két gyerek szülése után azért nem kívántam annyira, mert mosott sz.r voltam. Rám hárult minden meló, legalább 3 éven keresztül nem aludtam egyben 8 órát, csak részletekben 5-6-ot. Olyan voltam, mint egy idegbeteg zombi.
Amikor közösségbe mentek a gyerekek én meg dolgozni, akkor jó lett volna - ha épp a férjem (már ex) nem gondolta volna azt, hogy a pénzkeresés mellett a gyereknevelés és a háztartási munkák is az én feladatom. Előfordult, hogy a gyerekek elaludtak, én a nappaliban rendeztem a számlákat a szőnyegen és egy picit behunytam a szemem, akkor a következő pillanatban már hajnali 4 volt, égett a lámpa, ment a tévé, én meg ott feküdtem kiterülve a szőnyegen a csekkek között. Szerinted ez után én arra vágytam, hogy a férjemet csábtánccal felizgassam és egy fergetegeset szeretkezzünk?
Elváltam, a gyerekek nagyok, egy ideje meg kedvem és igényem is van, szinte mint 20 évesen.
17: azért nem 100%, hogy a gonosz exfeleség hibája volt minden. Persze ismerek olyat én is aki megkattant a szülés után de annyira, hogy mi anyukák is csak pislogtunk, de az a ritkább eset. Gyakoribb az, hogy lusta apuci mellett az anya teljesen kikészül.
Ez pedig sokszor így van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!