Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem mostanában azzal...

A férjem mostanában azzal vádol, hogy csak a gyerekeknek élek és őt elhanyagolom. Mit csináljak másként? Férjként mit vártok el a feleségetektől, hogy érezzétek, fontosak vagytok neki?

Figyelt kérdés
Két gyermekünk van, 2,5 éves és 8 hónapos. Az utóbbi időben a férjem többször felhozta, hogy elhanyagolom. Én nem így érzem, de mivel eddig nem panaszkodott erre, valami baj biztosan lehet, csak nem tudom, hogy mi. Próbálok mindig csinos lenni és figyelni, hogy legyen olyan idő, amikor csak rá figyelek, vele foglalkozom, de ez utóbbit nem minden nap tudom megoldani, mert sokszor már estére olyan fáradt vagyok, hogy azonnal elalszok amit a gyerekeket letettük aludni. Mit csinálok rosszul?
2013. máj. 14. 12:31
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Jól tetted.
2013. máj. 15. 09:05
 32/36 Pendulum92 ***** válasza:

Ezért nem szabad hagyni egy párkapcsolatban felgyülemleni a gondokat. Egyszer kitör, és még nagyobb sebeket okoztok egymásnak.

Kifejtetted neki, hogy ez a dolog neki is jó lenne, tulajdonképpen egy kompromisszumot ajánlottál, vagy indulatosan, parancsolóan mondtad neki? Ez sem mindegy.

Mondanom sem kell, hogy a "zenélésedből nem fogunk megélni" típusú mondtatot akkor kell mondani, ha direkt el akarod űzni magadtól. Szerintem vérig sértetted az önbecsülését.

2013. máj. 15. 10:43
 33/36 Pendulum92 ***** válasza:

Tehát szerintem ez úgy jött le neki, hogy őt hanyagolod, most meg már a gyerekekkel sem akarsz törődni. Nem ezt akartad mondani gondolom.

Vagy úgy érezte, hogy ha neki kéne egy kicsit törődni a gyerekekkel, akkor még kevesebb közös időtök lenne.

Mindenesetre ha lenyugodtatok érdemes lenne átbeszélni, hogy ki mit hogy értett, nálunk működni szokott, mert legtöbbször ha én A-t mondok, a párom B-t ért, és C-t válaszol, amit én D-nek értek, és így tovább. Elbeszélünk egymás mellett, mást hallunk ki a szavakból.

2013. máj. 15. 10:48
 34/36 anonim ***** válasza:
Te dolgozol látástól vakulásig, a férjed nem segít semmit és csak alkalmi munkája van? És még te akarsz az ő kedvében járni? Eszednél vagy?! :O Nem érzed néha úgy, hogy nem 2, hanem 3 gyereked van?
2013. máj. 15. 11:01
 35/36 anonim ***** válasza:

Jó, hogy kitört belüled az, ami zavar, utána - ha lehiggad - lesz egy alap, ami szerint meg tudjátok beszélni a problémákat.

Amellett tarts ki, hogy a házasság-háztartás-gyerekgondozás KÉT ember feladata, egyenlö mértékben megosztva a terheket. Ezen az alapon el tudtok indulni, ha ö nem hajlandó, akkor nemed kell átgondolni a témát alaposabban.

2013. máj. 15. 11:53
 36/36 anonim ***** válasza:
na mo van veletek kérdező?
2013. máj. 17. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!