Férfiak, mi az amit nem kaptok meg a feleségetektől, de a barátoktól igen?
??? Mi van? Ez most egy komoly kérdés??
Mondjuk ugyan az a szitu, mint a női barátságoknál..
De az is lehet, hogy csak ilyen idióta kérdésekkel cseszegeted a férjedet otthon, és már menekül a haverokhoz. Szerintem.
Nem lehetek 10/10-szer a feleségemmel. Önálló emberi lény vagyok, aki szeretheti akármennyire a párját, szüksége van a külön programokra, ahol nem nyuszifül meg szívem vagyok, hanem Laci, aki meghívja egy sörre a haverokat.
Fontos tartani az arányokat.
28F
Ahogy neked is fontosabb mondjuk a barátnődet vigasztalni egy szakítás után, mint egy focimeccset megnézni a pároddal, úgy a férfiaknak is szükségük van arra, hogy "tökös" társaságban legyenek.
Nálunk pl ezek a péntek esti focik, majd sörözések. Örülj neki, hogy nem otthon ül csak a gép előtt!
A haverok nem biralkodnak, nem sipongatnak. Begig hallgatjak a kedves ferjet.
A baratok meghallgatjak a problemat de megoldani nem is tudjak, meg nem is nagyon akarjak.
Kell jo barat es egy jo par is. Tudni kell a merlegelest.
Komoly,mert szeretném megérteni.Honnan kéne tudnom?
Mint a női barátságok?Aha,szóval kipletyizitek az épp jelen nem lévőket,divatos rucikról meg szexi pasikról dumcsiztok?
Ha érdemi választ nem adsz,ne rontsd itt a levegőt,kedves első hozzászóló,inkább vezesd le a haverjaidon az agressziódat.Köszönöm.
Én mindig is azon voltam,hogy a párom igenis legyen a haverjaival együtt, nem kellek én oda. Lát engem eleget, eressze ki a gőzt, beszéljék meg a nagy műszaki problémákat, vagy a lelkieket.
Ő is azt mondja, hogy az én barátaim nem kell, hogy az ő barátai legyenek. Szükség van erre is, nehogy egymás agyára menjünk.
Üdv!
ui.: gondolom neked is jól esik egy kis ötyézés a csajokkal, igaz?!
Mondjuk nekem a páromnál egy barátnőm se fontosabb,még focimeccset is nézek vele,mivel szeretem a focit,de köszönöm az értelmes hozzászólásokat.
U.I:falra mászom a nyuszifültől meg a szívemtől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!