Férjek, ti örülnétek, ha a (30-as évei közepén járó) feleségetektől karácsonyra kapnátok egy róla, profi fotós által készített fotókönyvet/albumot, szép, ízléses, nőies (néha ici-picit erotikus) képekkel?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 17:27
1/20 anonim válasza:
Hú, elég "kiszeltüncis"....:)
De biztos, sokan örülnének.
3/20 A kérdező kommentje:
karácsonyra, nem június végén. És nem mikulás-ruhában, természetesen.
2011. jún. 30. 17:36
5/20 anonim válasza:
Mit kell erre felkészülni? Aki egy ilyennek nem örül elég fatökű...
6/20 anonim válasza:
Egy új horgászbotnak inkább örülnék!
Persze csak ha járnék horgászni...
Igazából arra akartam utalni, hogy nem tartom a legjobb ajándéknak. Minden nap látom a páromat, akár ruhában, akár ruha nélkül.
Ettől függetlenűl biztos van olyan korombeli férfi, akinek tetszene, de én nem igazán lennék rá vevő.
Kíváncsi lennék, karácsony után hányszor lenne elővéve a fiókból.
7/20 anonim válasza:
Én látom eleget "élőben".
De valami praktikusabbat szívesen fogadnék.
8/20 anonim válasza:
A június végén című alkotásra írtam hogy fel kell rá készülni, nem pedig a fogadtatásra! Megvan?
9/20 anonim válasza:
Szerintem sem örülnek a férfiak ilyesmi ajándékoknak, jobban szeretik a praktikusabb dolgokat, de embere válogatja.
10/20 A kérdező kommentje:
ez nem zárja ki, hogy praktikus ajándékot kapjon. Azért gondoltam rá, mert az elmúlt évek a babaprojektről szóltak, és szeretném kicsit így is "felrázni".
2011. jún. 30. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!