Szerintetek a Réka szép név?
Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 17:45
2/34 anonim válasza:
nekem ha meghallom ezt a nevet akkor undor-t kelt bennem mert van 1 réka nevű ismerősöm... amúgy szerintem nem rossz...:)
5/34 anonim válasza:
A név szép, de sajnos az előéletem okán bennem rossz érzéseket vált ki.
6/34 anonim válasza:
A lányomnak is Réka a neve most lesz egy éves szerintem nagyon szép név.
7/34 anonim válasza:
nekem egyből a fitnesz királynő jut eszembe róla, ő meg arcra nem túl szép :D
egy régi sulitársamat hívják így, ő se nagy szépség, nagy lófoga van azóta is :))))
9/34 anonim válasza:
Nem. Olyan erőteljes, markáns hangzású, ami egyáltalán nem illik egy finom női lélekhez.
De e csak az én véleményem. :)
10/34 anonim válasza:
Szerintem is szép név :) Az előzőket nézve akinek gondja van vele, mindnek azért, mert rossz emlékeket juttat eszébe. Önmagában a név szerintem nagyon jó. Nem úgy, mint valami Skolasztika vagy Dezideráta vagy ilyesmi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!