Mi értelme van azoknak a kérdéseknek, hogy "szerintetek szép név/milyen név a . "?
Van egyáltalán értelme? Egy szülőnek SZERINTEM az első és legfelelősségteljesebb, leggyönyörűbb feladata meghatározni azt a nevet, ami a gyermekének egész életét végig fogja kísérni és meg fogja határozni. Valahogy nekem semmiképp sem tartozik a felelősségteljesség fogalmába az, hogy ismeretlen embereket kérdezgetek róla unalmamban, hogy nekik tetszik-e vagy sem.
Visszaigazolást várnak? Ennyire függnek mások véleményétől? Amin pedig a legtöbbet szoktam nevetni, az az, amikor a többség leszólja az ő "álomnevét", és foggal körömmel próbál ismeretleneket meggyőzni arról, hogy már pedig az a név igenis szép. Kérdem én: akkor miért kérdezi, ha mások véleményére viszont nem kíváncsi?
A konklúzió tényleg az, hogy unaloműzésen, felesleges provokáción és csámcsogáson kívül semmi értelme ezeknek a kérdéseknek?
Apropó: aki már tett fel ilyen kérdést, attól kérdezném: változtatott az elképzelésén csak azért, mert itt leszólták az általa favorizált nevet, vagy mást ajánlottak helyette és az jobban tetszett neki, így azt kapta a baba végülis? Tehát: volt értelme??
én pl azért teszem fel ha felteszem mert imádom hogy mindent fikáznak:)és nem változtat, csak tényleg jókat nevetek, gondolom te is a válaszadók között voltál pl az én kérdésemnél:)
elég sok kérdésre írhatnánk mi értelme van:)
számomomra az a szánalmas, hogy valaki fent rohad itt éjjel-nappal és annyira szúrja a szemét az ilyen kérdés, hogy képes emiatt egy ilyen hosszú kérdést megfogalmazni:)
szerintem puszta kíváncsiságból írják ki, talán nincs senkijük a férjükön kivül akivel beszélhetnének vagy nem tudom, de nem érdekel igazából, ez alapján nem ítélek el senkit, ettől nem lesz valaki kevésbé felelősségteljes, és nem a név választás a fontos, hanem ami az után következik
Szerintem se túl sok értelme van. Szép lett volna ha anyum 17 évvel ezelőtt felpattant volna netre és megkérdez vadidegen embereket, hogy mi legyen a gyerek neve. A legnagyobb szégyen szerintem. De egyetértek az előttem szólóval nem csak ez a fajta kérdés veri ki a biztosítékot hanem pl a Szép vagyok? és a Nektek, hogy tetszik eza ruha/cipő/stb? kérdés is. Azért járok fel, hogy próbáljak segíteni másoknak, de egyre kevesebb ilyen kérdés van.
17/L
Én unaloműzésnek járok fel, mert egyre több a retardált itt is. Kedvenc kérdéscsoportom: Mit vegyek neki ajándékba?
Most ez nem értem: Komolyan egy rakat vadidegen ember mondja meg, hogy mit kapjon az ő barátja, hozzátartozója? Általánosságon kivül más ötlet úgysem jön, azt meg ő is tudja. vagy mégsem?
Ha valaki úgy gondolja írja ki, ha van véleményem, válaszolok is.
Viszont a saját gyerekem nevét nem itt fogom megszavaztani.
Akkor már inkább a nagymamákat-nagypapákat-rokonokat kérdezem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!