Férfiak, mi az amit nem kaptok meg a feleségetektől, de a barátoktól igen?
Köszönöm a hozzászólásokat,véleményeket,várok még többet is.A minősítéseket nem köszönöm :) mert nem tudjátok milyen a házasságom,hogy van-e egyáltalán,talán kapcsolatban sem élek,de eldöntöttétek,hogy rátelepszem a férjemre,nyuszifülnek szólítom,ráakaszkodom,butus vagyok,irritáló,tenyérbemászó,,meg miegymás.Szóval ezek inkább a válaszadókat minősítik,mint engem.
Akinek nem inge,ne vegye magára.
ma 17:55
Nem értem, miért gáz?
Mit csináljon szegény nő, ha szereti a meccset? Csináljon úgy, mintha utálná, hogy a férjura férfiszerepben tetszeleghessen? Vagy ha szeret néha egy-egy sört ő is meginni. Ettől még ugyanúgy megmaradnak a szerepek. A férjem például igazi férfinak érzi magát mellettem és én igazi nőnek mellette annak ellenére, hogy közös baráti társasággal járunk szórakozni és sokszor ugyanazokat a műsorokat nézzük a tévében. Ja és emberekről is beszélgetünk akár nőkről, akár férfiakról. A legjobb barátok vagyunk, szerintem ez így természetes egy ilyen kapcsolatban.
Természetesen ha a férjnek nem a feleség a legjobb barátja, akkor ezeket nem együtt csinálják, abban sincs semmi. Nem vagyunk egyformák. Az a gáz, aki ezt nem tudja elfogadni.
engem sosem bánt meg a párom, ha elmegy a srácokkal inni, meccset nézni, csocsózni, bringázni, kirándulni, moziba.
velem is foglalkozik eleget, én pedig szintén elmegyek az én társaságommal kocsmázni, meccset nézni, stb.
dögunalom lenne, ha folyton egymás seggéből lógnánk ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!