Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhanyagolom ha egyedül nevelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagolom ha egyedül nevelem?

Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 08:29
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
69%
Mi a kérdés?
2013. máj. 10. 08:31
 2/55 anonim ***** válasza:
83%
reméljük nem...gyermeket nevelni egyedül tisztességesen,még mindig jobb mint rossz házasságban vagy kapcsolatban mindenáron..
2013. máj. 10. 08:36
 3/55 anonim ***** válasza:
55%
Ennek mi értelme volt, harmaska?
2013. máj. 10. 08:44
 4/55 anonim ***** válasza:
13%

Az esetek többségében igen, elhanyagolás szokott lenni, mégha nem is akarják. Továbbá megfosztod a "családtól", attól hogy neki is két szülő legyen az életében, ami nagy valószínűséggel az egész életére ki fog hatni.

Már ha az a kérdés, hogy elhagyd-e a párodat és egyedül neveld a gyereket... Gondolom te vagy a nő, igaz?

Tipikus... Előbb hoztad vele össze a gyereket, mint megismerjétek egymást. Most rájöttél, hogy nem illetek össze. Hát ha már így alakult, nem a legkönnyebb utat kellene választanod. Inkább a pároddal kellene megbeszélned a dolgokat, de nem úgy, hogy csak ő alkalmazkodjon hozzád, hanem te is hozzá. Gondolom ez nem megy... Pedig ezen kéne dolgoznod, mert egy gyerek sem érdemli meg, hogy megfosszák az egyik szülejétől.

Elhanyagolni azért fogod, mert mindent egyedül kell csinálnod, és elfáradsz mellette, és fáradtan a nők 95%-ának nem jut eszébe, hogy játsszon vagy beszélgessen a gyerekével. Te elmész dolgozni, megcsinálod a házi munkát, főzöl, stb, esetleg kikérdezed néha a gyerektől a leckét, és itt vége. Ő meg szépen magába gubódzik majd, és mire felnő, csodálkozni fogsz, hogy nem is ismered, hogy menekül tőled, hogy vitáitok vannak...

2013. máj. 10. 08:46
 5/55 anonim ***** válasza:
87%
már ne haragudj de nagyon sok apától nem veszik el a gyermekét ,hanem egyszerűen sza..ik rá...az én exem a gyermeke felé sem nézett hónapok óta pedig megtehetné,hiszen APA,semmivel nem segít nem fizet...te mit tennél?igen nevelem egyedül minden erőmmel...
2013. máj. 10. 08:48
 6/55 anonim ***** válasza:
16%
gratulálok ...miért kellett lepontozni 2es vagyok ez az igazság..
2013. máj. 10. 08:49
 7/55 anonim ***** válasza:
78%
Huh, kinyílt a bicska a zsebemben, utolsó. Evidens, hogy a nő a hibás??? Csak o hagyhatja el az apukát??? Olyanról meg nem hallottál, hogy apuka egyszercsak lelép? Eltűnik mint szürke szamár a ködben es oldd meg egyedül. Nem a nő vette el a család lehetőséget, hanem az apa. Mondd el, nekem pl mit kellett volna megbeszélem apukaval es hogyan, amikor 12 hetes terhesen benyogne hogy neki ez mégse kell es elment? Azóta se tudni, hol van. Kikérem magamnak azt a feltételezést, hogy el hanyagolnam a gyerekemet!
2013. máj. 10. 08:52
 8/55 anonim ***** válasza:
20%

(És még annyit tennék hozzá, hogy az itteni válaszok pontozását ne vedd figyelembe, illetve fordítva értelmezd, tehát a 0% a jó válasz... Ugyanis többségében a szingli anyukák fognak itt válaszolni, akik váltig állítják, hogy a gyereküknek nincs szükségük apára, elegendők ők maguk.

Egyébként legjobb, ha olyan -már felnőtt- embereket kérdezel meg, akiket az anyja egyedül nevelt... Tisztábban fogsz látni úgy, mintha itt a nagyszájú elvált anyukákra hallgatsz.)

2013. máj. 10. 08:52
 9/55 anonim ***** válasza:
75%

Négyeskének a bemásolt írásban gúnyt véltem felfedezni!

Undorító hogy az ilyen óvónőknek mondott senkik szerintem gúnyolják azokat akik 100%-osan mindent megtesznek a gyerekeikért és ezt mellesleg egyedül teszik!

2013. máj. 10. 08:55
 10/55 anonim ***** válasza:
63%
kilencesnek szerintem nincs egyik félnek sem azt kijelenteni hogy nincs szükség a másikra és megfosztani a másikat a szülői jogától
2013. máj. 10. 08:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!