Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhanyagolom ha egyedül nevelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagolom ha egyedül nevelem?

Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 08:29
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
62%
Amit be másolták, az egY kiragadott részlet, ráadásul bizonyos helyzetekben igaz is. A probléma az, hogy általánosítás hoz vezet. Igen, a legtöbb esetben sérül a gyerek valamilyen szinten, ha nem teljes családban nő fel. Igen, van olyan "szingli anyuka" , akinek apuka csak spermadonor az kellett. Es igen, olyan is van, nem csak egyedülálló, aki az ellátórendszernek szült. De nem mindenki.
2013. máj. 10. 08:59
 12/55 anonim ***** válasza:
68%
senki nem mondja hogy nincs szükség apára igenis van...ha nem volna mi anyák mind lombikból szülnénk...nevetséges vagy utolsó....de ha 2ember kapcsolata nem müködik megfelelően akkor ugyanúgy sérül a gyermek....soha nem akartam elszakittani a gyermekem az apjától,Ő DÖNTÖTT ÚGY hogy élni szeretné a sza.os életét és felé sem néz...
2013. máj. 10. 08:59
 13/55 anonim ***** válasza:
85%
Akkor is el lehet hanyagolni valakit, ha családban neveled. Hozzáállás kérdése. Ismerek olyan egyedülálló nőt, akinek olyan jó körülmények között nőttek fel a gyerekei, hogy mindig irigykedek rájuk, amikor hozzájuk megyek, hogy milyen jól elvannak és milyen nyugalom van. Ezzel ellentétben én egész családban nőttem fel és sose éreztem jól magam.
2013. máj. 10. 09:03
 14/55 anonim ***** válasza:
67%
Mindig kettőn áll a vásár!
2013. máj. 10. 09:06
 15/55 anonim ***** válasza:
54%
No igen sérül a gyermek! Ha már úgy döntöttek, hogy elvállnak a gyermek érdekében tegyenek olyan lépéseket hogy a gyermek ne sérüljön tovább (Amenyiben ez lehetséges)
2013. máj. 10. 09:07
 16/55 anonim ***** válasza:
82%
12 válaszolónak de ez a férfiakra is igaz elhintik a magot oszt jó napot!
2013. máj. 10. 09:10
 17/55 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem megváltozott a család fogalma

És az emberek egymáshoz való viszonya

És megváltozott a világ is

2013. máj. 10. 09:15
 18/55 anonim ***** válasza:
81%
Itt ha igazságot írsz, fáj a népnek, vagy az a bajuk hogy neked jutott eszedbe hamarabb, és lepontozzák, ez ilyen:)
2013. máj. 10. 09:44
 19/55 anonim ***** válasza:
17! Igen, tudom, A hármas kommentben idezettekre reagáltam.
2013. máj. 10. 10:35
 20/55 anonim ***** válasza:
88%
Attól még, hogy elválik két ember, attól még ugyanúgy nevelhetik együtt a gyereket. Meg lehet oldani normálisan is. Nekem a szüleim elváltak, mégsem mondom azt, h anyukám egyedül nevelt fel, mert minden hétvégét apukámmal töltöttem, 26 éves vagyok, és mind a mai napig támogat, de együtt nem tudtak élni. Édesanyámmal meg példa értékű a kapcsolatunk. A legjobb bnőmék szülei nem váltak el, az anyuka együtt maradt az idegbeteg apukával, el is menekült otthonról mindkét lány. Szal nem lehet általánosítani. Van, akinek így hozza a helyzet, mert az egyik szülő csak úgy lelép. És igenis van, amikor a két szülő már nem tud együtt lenni, és több kárt okoznak együtt, mint külön. Ilyenkor jó esetben, ha elválnak, akkor utána még ugyanúgy mindkettő foglalkozik a gyerekkel.
2013. máj. 10. 12:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!