Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhanyagolom ha egyedül nevelem?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 08:29
11/55 anonim válasza:
Amit be másolták, az egY kiragadott részlet, ráadásul bizonyos helyzetekben igaz is. A probléma az, hogy általánosítás hoz vezet. Igen, a legtöbb esetben sérül a gyerek valamilyen szinten, ha nem teljes családban nő fel. Igen, van olyan "szingli anyuka" , akinek apuka csak spermadonor az kellett. Es igen, olyan is van, nem csak egyedülálló, aki az ellátórendszernek szült. De nem mindenki.
12/55 anonim válasza:
senki nem mondja hogy nincs szükség apára igenis van...ha nem volna mi anyák mind lombikból szülnénk...nevetséges vagy utolsó....de ha 2ember kapcsolata nem müködik megfelelően akkor ugyanúgy sérül a gyermek....soha nem akartam elszakittani a gyermekem az apjától,Ő DÖNTÖTT ÚGY hogy élni szeretné a sza.os életét és felé sem néz...
13/55 anonim válasza:
Akkor is el lehet hanyagolni valakit, ha családban neveled. Hozzáállás kérdése. Ismerek olyan egyedülálló nőt, akinek olyan jó körülmények között nőttek fel a gyerekei, hogy mindig irigykedek rájuk, amikor hozzájuk megyek, hogy milyen jól elvannak és milyen nyugalom van. Ezzel ellentétben én egész családban nőttem fel és sose éreztem jól magam.
15/55 anonim válasza:
No igen sérül a gyermek! Ha már úgy döntöttek, hogy elvállnak a gyermek érdekében tegyenek olyan lépéseket hogy a gyermek ne sérüljön tovább (Amenyiben ez lehetséges)
16/55 anonim válasza:
12 válaszolónak de ez a férfiakra is igaz elhintik a magot oszt jó napot!
17/55 anonim válasza:
Szerintem megváltozott a család fogalma
És az emberek egymáshoz való viszonya
És megváltozott a világ is
18/55 anonim válasza:
Itt ha igazságot írsz, fáj a népnek, vagy az a bajuk hogy neked jutott eszedbe hamarabb, és lepontozzák, ez ilyen:)
19/55 anonim válasza:
17! Igen, tudom, A hármas kommentben idezettekre reagáltam.
20/55 anonim válasza:
Attól még, hogy elválik két ember, attól még ugyanúgy nevelhetik együtt a gyereket. Meg lehet oldani normálisan is. Nekem a szüleim elváltak, mégsem mondom azt, h anyukám egyedül nevelt fel, mert minden hétvégét apukámmal töltöttem, 26 éves vagyok, és mind a mai napig támogat, de együtt nem tudtak élni. Édesanyámmal meg példa értékű a kapcsolatunk. A legjobb bnőmék szülei nem váltak el, az anyuka együtt maradt az idegbeteg apukával, el is menekült otthonról mindkét lány. Szal nem lehet általánosítani. Van, akinek így hozza a helyzet, mert az egyik szülő csak úgy lelép. És igenis van, amikor a két szülő már nem tud együtt lenni, és több kárt okoznak együtt, mint külön. Ilyenkor jó esetben, ha elválnak, akkor utána még ugyanúgy mindkettő foglalkozik a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!