Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhanyagolom ha egyedül nevelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagolom ha egyedül nevelem?

Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 08:29
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
A kérdést a válaszokat nyilvános oldalról másoltam ki sajnálom ha ezzel megbántottam másokat
2013. okt. 16. 11:04
 52/55 zabmester ***** válasza:
100%

De azokat a válaszokat, amiket mi itt neked (!) írtunk, miért másoltad be arra a másik oldalra? Nem is itt, hanem egy másik onnan kimásolt kérdésednél volt az, hogy rákerestem az említett fórumra, és a saját, ide írt válaszom köszönt vissza, szóról szóra.

Szerintem akik ide írnak, nem az ott írogató óvónőkkel akarnak vitatkozni (vagy ha igen, akkor azt megteszik segítség nélkül is), hanem az itt feltett kérdésre válaszolnak. Ez a megoldás nem túl etikus.

2013. okt. 16. 15:07
 53/55 A kérdező kommentje:
Zabmester igazad van elnèzèst kèrek ès a válaszokat is köszönöm Nem akartalak megbántani. A vèlemènyek nagyon szinpatikusak voltak ezèrt is ìde be de nem teszem többet. Az emlìtett oldalon rosszindulatù emberek vannak lejáratják amásikat fel is jelentik ha kell
2013. okt. 16. 18:57
 54/55 A kérdező kommentje:
Szimpatikusak voltak a vèlemènyek azèrt is irtam az emlitett oldalra Az oldalon rossz indulatù nőszemèlyek vannak szerintem. Feljelentenek embereket ès megalázzák őket Bárcsak meg tudnám leckèsztetni őket megèrdemelnèk.
2013. okt. 16. 19:05
 55/55 A kérdező kommentje:
Az adatok nyilvánosak szerencsère nem sèrt törvènyt de igazad van
2013. okt. 16. 19:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!