Anyámék miért nem vesznek meg nekem semmi márkásat és drágát, a legolsobb cuccokat kapom toluk, mikozben usznak a pénzben?
41-es igazad van, normális keretek között.
Mert ha nem így történik, akkor úgy jár, mint Mága Dzsenike. Aki 17 évesen olyan buta, mint a föld, és fogalma nincsen, hogyan működik a világ, annyira elszeparálják. Suli után sofőr viszi haza, meg van még egy pár húzása Mága Zolikának, amit épeszű szülő egyszerűen nem tudna hová tenni. A "megtehetem" jelszóval egy gyerekből, akiből akármi lehetne nevelnek egy életképtelen, a társadalomnak abszolút haszontalan élősködőt.
Akkor már inkább a kínai ruha.
Próbáltad már megbeszélni velük?
Amúgy ha például a H&M-ből vannak azok a pár ezer forintos pólóid, nadrágjaid, stb., akkor nem értem, mi a gond, mert az viszonylag jó minőség, elérhető áron. Annyiban viszont igazad van, hogy táskából és cipőből érdemesebb lenne márkásat venni, mert nekem a márkás cipőim és táskáim még mindig jók, pedig némelyik már 2-3 éve megvan, az olcsóbb cipőim pedig max. egy szezont bírtak, utána ki kellett dobnom őket, annyira szétjöttek.
Szerintem fogadd el az olcsóbb pólókat, viszont, ha tényleg ilyen jól álltok, akkor próbáld meg megbeszélni velük, hogy cipőből/táskából vegyenek egy kicsit jobb minőségűt.
Te tenyleg egy flegma sz.ros gyerek vagy,hogy normalis valaszra se tudod meltatni az embert.En se,mint sokunk se latt,se tud rola hogy letezik 70ezerert is polo! Ha valoban letezik,akkor vegye meg az akinek het anyja van!
Ha egyaltalan igaz akkor,szerintem az se kulonb egy jocskan olcsobb polonal,max ra varnak egy marka emblemat...
Ahogy igaz tenyleg hulyekbol lehet meg gazdagodni.
"gimibe is betettek"
Ja, akkor már értem a kérdés stílusát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!