Anyámék miért nem vesznek meg nekem semmi márkásat és drágát, a legolsobb cuccokat kapom toluk, mikozben usznak a pénzben?
Gondolom, ezzel akarnak ránevelni arra, hogy nem a márkás cucctól leszel nagyobb ember, csakhogy ez nem pusztán nevelés kérdése. Ilyen a természeted, megcsillan a lóvé, de nem kapsz annyit, amennyit szeretnél és egyből szemét zsugori az anyád.
Pedig hidd el, van olyan ember, aki szintén több százezret keres, mégis kenyeret eszik vízzel hónap végére. Mert ha van pénz, megy a habzsidőzsi, ha meg nincs, akkor rágja a küszöböt. Gondolom, hogy ennyit keressen, munkájába került. Kétlem, hogy jobban tetszene, ha el lenne cs.szve az 500 ropi, aztán egy váratlan kiadásnál mehetnétek kölcsönért, mert nincs félretett pénzetek. De persze ezek már felnőtt dolgok, te meg még gyerek vagy, aki ebből az egészből annyit lát, hogy sok pénz=márkás ruha. Csakhogy a világ nem így működik. Vagy akinek így működik, az megnézheti magát.
Hány éves vagy? 10-12?
Attól, hogy apádnál van naponta 500e forint, nem azt jelenti, hogy hú de gazdag és azzal a pénzel azt csinál amit akar. Lehet viszi anyagköltségre, vagy más egyebek kifizetésére ami kell a vállalkozásához :D
Nem csodálom hogy a legolcsóbbat veszik meg, ha ennyire kis görcs vagy.
Őket nem kérdezted erről?
Amúgy gondolom nem szeretnének elkényeztetni.
Beszéltél már erről velük ? Nem vagyok híve a legmárkásabb, legdrágább cuccoknak, de ha módomban állt, akkor néhanapján vettem a gyerekeimnek. Örültem, hogy örülnek és ráadásul sokkal tovább bírták a ruhák, cipők.
Cipőkből, iskolatáskából pedig kifejezetten a jobbakat vettem, mert nem kellett félévente cserélni.
Tudják, hogy mire vágysz ? Miért nem segítesz be otthon egy kicsit többet és cserébe megbeszélnéd velük, hogy valamivel jobb cuccokat vegyenek, ha tehetik.
pár ezer ft-os táskát...
mi számít pár ezernek, butuska?
Annyira nagyon gyerek vagy... a szüleid jól látják, hogy mit érdemelsz, hát azt kapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!