Anyámék miért nem vesznek meg nekem semmi márkásat és drágát, a legolsobb cuccokat kapom toluk, mikozben usznak a pénzben?
Mégis mi a ciki? Sznobközépiskolába jársz?
Csak az a ciki, amit te annak tartasz, kétlem, hogy minden kis p.csa Luis Vuittonnal jár iskolába.
Na, ugyanez megy a főnököméknél.. Van egy 14 éves lánya, aki simán kiveszi a kasszából a pénzt szó nélkül. A főnök meg tőlem kérdi, hogy hol a pénz. Persze tudja, hogy a lánya lop, nem engem gyanúsít, inkább csak a lányt ellenőrzi...
Hozzáteszem tök jó úgy dolgozni, hogy amikor kimegyek az irodából kulcsra zárom a kasszát, mert a kiscsaj csak arra vár, mikor marad egyedül...
Ő is azt hiszi, hogy marha sokat keresnek a szülei, mert napi többszázezres a bevétel, de napi többszázezres a kiadás is... Persze azt nem látja... vagy nem érti...
Javaslom, inkább értékeld azt, amid van, ahelyett, hogy másra áhítoznál. Ha nekem fele annyim meglett volna, mint annak a kiscsajnak, akiről meséltem, már régen nem alkalmazott lennék.
Pár ezer forintos táskát??
Én turkálóból kaptam gyerekkoromban, pár száz forintért.
Tisztes szegénységben, de felnőttem és ember lett belőlem.
(Nem akarok kérkedni, úgyhogy le se írom, meddig jutottam... És nem a pénzen múlt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!